- kb. 4 darab közepes burgonya
- 6 evőkanál tejföl
- 2 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál mustár
- friss kapor ízlés szerint
- só
- bors
- citromlé
- 1 kígyóuborka
- 1 kisebb fej lilahagyma
◾️A burgonyát héjában megfőzzük.
◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott kaprot valamint a sót és a borsot összekeverjük.
◾️A kígyóuborkát és a lilahagymát apró kockára vágjuk és a majonézes alaphoz adjuk.
◾️A burgonyát, miután megfőtt, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és egy pohár segítségével szétnyomjuk a tepsin.
◾️200 fokra melegített sütőben kb. 20 percet sütjük.
◾️Ezután megvárjuk, míg kihűl, és a majonézes alaphoz adjuk a sült krumplit is.
◾️Pár órát hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek 😊.
Die Nudeln in Salzwasser al dente kochen. Essiggurken halbieren und in dünne Scheiben schneiden, Tomaten und Eier ebenfalls in kleine Stücke schneiden. Gurken, Tomaten und Eier...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt 200 C fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük, a héját lehúzzuk, és a húsát villával összetörjük. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a fokhagymát és egy kevés citrom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket egyforma kockákra vágjuk, majd a tonhallal és kevés olívaolajjal összekeverjük, fűszerezzük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy közepes cukkinit kockára vágunk és kevés (max. 1 dl. vízben) puhára főzzük. Nem kell megpucolni a cukkinit, ezért lesz zöld színe a sajtnak. Ízesítjük himalája sóval, friss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű