jégsaláta
kígyóuborka
paradicsom
lilahagyma
olívabogyó
feta sajt
sonka
só
bors
olívaolaj
balzsamecet
A salátát kisebb darabokra tépjük, a zöldségeket felvágjuk. Egy tálra rakjuk, rászórjuk az olívabogyót, felkockázott sajtot és a serpenyőben ropogósra pirított vékony sonkaszeleteket. Olívaolajat, balzsamecetet, sót, kikeverünk, és ezzel locsoljuk meg a salátát,.
A fokhagymagerezdet nagyon finomra vágunk. A kígyóuborkákat meghámozunk, a nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Enyhén besózzuk, megborsozzuk, rövid ideig állni hagyjuk, majd erőteljes...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűEz az egyik legfinomabb saláta, mindenki nagy kedvence. Önálló körete lehet bármilyen sült húsnak, sajttekercseknek, vagy akár panírozott ételeknek is. Az ananász konzervet jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA legfontosabb lépés a tészta megfőzése után annak lehűtése, ezért hasznos, ha már előző este megfőzzük, és csak másnap, a hűtőből kivéve keverjük össze a majonézzel. A hozzávalók...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tepertőt megdaráljuk. A tojást megfőzzük, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, a szétnyomkodott füstölt kolbászt és hozzákeverjük tepertőhöz. Megmossuk, apró kockákra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű