menu

Családireceptkönyv.hu

Vaníliás-barackos túrótorta, sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


a laphoz:

15 dkg vaníliás keksz
1 evőkanál porcukor
8 dkg vaj
3 evőkanál baracklé

A krémhez:
60 dkg tehéntúró
6 evőkanál natúr joghurt
6 evőkanál porcukor
1 vaníliarúd belseje
30 dkg barack (befőtt, konzerv)

Elkészítés:


A kekszet összetörjük és a lap többi hozzávalójával együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor elkészült lekapcsolható oldalú sütőformába helyezzük. A túrót és a joghurtot robotgéppel összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát is. A barack negyedét apróra vágjuk és belekeverjük, az egészet ráhalmozzuk a kekszes alapra. A többi barackot a tetejére halmozzuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük és már szeletelhetjük is.

Vaníliás-barackos túrótorta, sütés nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Mandulás krémes
Mandulás krémes

◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és 3 cipóra osztjuk. ◾️Egyenként kinyújtjuk a cipókat és tepsi hátoldalán pár perc alatt megsütjük őket. ◾️A tejet a liszttel sűrűre főzzük és ki...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Felhő krémes
Felhő krémes

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két részre osztjuk. Sütőpapíron kinyújtjuk, 25×35 cm-es tepsi hátulján megsütjük a lapokat, 180 fokon 5-10 percig. Ha megsültek az e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rumos diókocka
Rumos diókocka

A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a vizet, illetve a többi száraz alapanyagot, majd összekeverjük a toj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Somlói galuska
Somlói galuska

◾️A piskótáknál a tojásokat elkezdjük kihabosítani (nem kell szétválasztani). ◾️Ha már kezd habosodni hozzáadjuk az édesítőt és keményebb habbá verjük. ◾️Ezután hozzászitáljuk...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk