2 drb alma (felkockázva)
1 drb körte ( felkockázva)
1 drb főtt zeller ( felkockázva)
1 marék pirított dió
1 fej zöld saláta
Öntet :
5 dl görög joghurt
2 ek majonéz
pici magos mustár
1 citrom leve
só
bors
pici méz
Zöld saláta levelekre tálaljuk .
A káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját, mustárt, sót és borsot kézi habverővel kikeverjük. Vékony sugárban, eleinte csak cseppenként adagolva, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olajat, ügyelve arr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük keményre, pucoljuk meg, vágjuk félbe. Óvatosan szedjük ki a sárgáját úgy, hogy a fehérje egyben maradjon. A kiszedett sárgákat ezután villával törjük kicsit össz...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűÁztassuk be a lencsét 12 órára! Főzzük meg a lencsét a babérlevéllel és a leveskockával, vigyázzunk, hogy ne főjön szét; majd hűtsük ki! Vágjuk fel apró kockára a sárgarépát, a p...
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: Könnyű