2 drb alma (felkockázva)
1 drb körte ( felkockázva)
1 drb főtt zeller ( felkockázva)
1 marék pirított dió
1 fej zöld saláta
Öntet :
5 dl görög joghurt
2 ek majonéz
pici magos mustár
1 citrom leve
só
bors
pici méz
Zöld saláta levelekre tálaljuk .
1. A céklákat kefével jól lesikálom és a kuktafazékra tett betéten, 3 dl vízben puhára párolom. 2. Még melegen meghámozom és lereszelem. 3. Soronként üvegekbe teszem a tisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt felöntjük kb. 400 ml forró vízzel, és kb. 10-15 percig hagyjuk állni, amíg megpuhul. A sűrített paradicsomot elkeverjük az olajjal és a citromlével, a bulgurhoz keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megsütjük, fűszerezzük. Összekeverjük a zöldségekkel és a szósszal.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szeletelt sajtokat sütőpapírra egymás mellé fektetem,hogy fedjék a másikat és alacsony hőfokon épphogy megolvasztom. A töltelék most túró,fokhagyma,újhagyma,szárított paradicsom,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes