menu

Családireceptkönyv.hu

Az én "Waldorf" salim


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 drb alma (felkockázva)
1 drb körte ( felkockázva)
1 drb főtt zeller ( felkockázva)
1 marék pirított dió
1 fej zöld saláta




Öntet :
5 dl görög joghurt
2 ek majonéz
pici magos mustár
1 citrom leve

bors
pici méz

Trükkök, tippek, praktikák:


Zöld saláta levelekre tálaljuk .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anett
Paradicsomos padlizsánsaláta
Paradicsomos padlizsánsaláta

1. Légkeverésen 220 fokon, süssük meg a padlizsánt, paradicsomot és paprikát (nem kell meghámozni). Néha forgassuk meg őket és ha már mindegyik megpirult és beleszúrva puhák, kréme...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros tojáspástétom
Mustáros tojáspástétom

A tojásokat keményre főzzük, majd a héjukat eltávolítjuk. A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most a krumplitörőt használtam). Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
SÜLT CÉKLA
SÜLT CÉKLA

A céklát nyersen meghámozzuk (gumikesztyű!), majd kisebb cikkekre vágjuk. Ha hosszúkás, kicsi céklánk van, az még jobb, azt hüvelykujjnyi szeletekre vághatjuk. Egy lapos cseréptála...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Erika
Spenótsaláta
Spenótsaláta

A baconszeleteket ropogósra sütjük a felforrósított olajon, majd mindet papírtörlőre szedjük. A tojásokat keményre főzzük, azután leöblítjük, és meghámozzuk. A spenótot gondosan m...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk