- 1 db tortilla lap (20 cm átmérőjű)
- 3 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
- 2 csipet só
- petrezselyemzöld
1. A tojásokat feltörjük egy tálba, ezután hozzáadjuk a sót, a petrezselyemzöldet és kikeverjük egy villával.
2. Öntsük a keveréket a forró serpenyőbe. Pár perc múlva, mikor átsült, a széleinél elválasztjuk a serpenyőtől, majd ráterítjük a tortila lapot.
3. Átfordítjuk egy tányérra, vagy az asztalra, hogy a tojásrántotta a tortila lapon legyen, ezután felcsavarjuk és kész is
1. A megpucolt vöröshagymát kockára vágom, majd 4 evőkanál olajon megpirítom. 2. Zöldségeket összevágom, hozzáadom a hagymához, majd fűszerezem, és tovább pirítom. Ha szükséges...
Elkészítési idő: 60 perc1. Egy 20*25 cm-es tepsit vékonyan kikenünk olajjal. 2. A csirkemelleket szeletekre vágjuk és beszórjuk mindkét oldalukat a sóval, fokhagymaporral, borssal és kevés szerecsendióva...
Elkészítési idő: 1 óraA krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágunk, utána 5 percig sós vízben főzzük. Egy kerámiatálat kivajazunk és ebbe belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit,...
Elkészítési idő: