- 1 db tortilla lap (20 cm átmérőjű)
- 3 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
- 2 csipet só
- petrezselyemzöld
1. A tojásokat feltörjük egy tálba, ezután hozzáadjuk a sót, a petrezselyemzöldet és kikeverjük egy villával.
2. Öntsük a keveréket a forró serpenyőbe. Pár perc múlva, mikor átsült, a széleinél elválasztjuk a serpenyőtől, majd ráterítjük a tortila lapot.
3. Átfordítjuk egy tányérra, vagy az asztalra, hogy a tojásrántotta a tortila lapon legyen, ezután felcsavarjuk és kész is
1. A cukkiniket megmossuk, majd miután végeiket lecsaptuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük. Ha vastag a cukkini héja, csak akkor kell meghámozni. 2. A tojásokat felverjük, megsóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lereszelt káposztát só, cukor, köménymag és borsikafűvel ízesítjük, majd olajon ledinszteljük.Szép barnára karamellizáljuk!
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz azonos oldali csirkecombokat befektetjük egy sütőpapíros tepsibe. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, majd elkezdjük fólia alatt sütni. Fél óra múlva körészórjuk a megtisztított, neg...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűHa a sertés öregebb volt, akkor a húst, ha a sertés fiatal volt, akkor a káposztát tesszük fel előbb főzni. A húst feldaraboljuk, megmossuk és 10 literes fazékba tesszük, annyi víz...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű