- 1 db tortilla lap (20 cm átmérőjű)
- 3 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
- 2 csipet só
- petrezselyemzöld
1. A tojásokat feltörjük egy tálba, ezután hozzáadjuk a sót, a petrezselyemzöldet és kikeverjük egy villával.
2. Öntsük a keveréket a forró serpenyőbe. Pár perc múlva, mikor átsült, a széleinél elválasztjuk a serpenyőtől, majd ráterítjük a tortila lapot.
3. Átfordítjuk egy tányérra, vagy az asztalra, hogy a tojásrántotta a tortila lapon legyen, ezután felcsavarjuk és kész is
A lencsét előző este beáztatjuk. A megtisztított húst felkockázzuk. A megtisztított vöröshagymát apróra összevágjuk, a megtisztított sárgarépát felkarikázzuk. Pár evőkanál olajon...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát pucoljuk meg, vágjuk negyedekbe, majd hasábokra. A rozmaringot aprítsuk össze, a fokhagymát reszeljük le. Egy nagy lábasban melegítsünk 2 liter vizet, mikor forr, ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen kisütjük. Végezetül papírszalvétára szedjük, lecsepegtetjük. Ezután a húsokat egy nagyobb lábasba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű