menu

Családireceptkönyv.hu

GESZTENYEKRÉMES DIÓS SZELET


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Recept:
Piskótához:
5 tojás,1 ek.tápióka keményítő,4ek.darált dió, 2ek. mandula őrlemény,4ek. Xillit(vagy egyéb édesítőszer),1/2tk.gluténmentes sütőpor,1ek.cukormentes kakaó.
Krém
2dl cocomas (kókusztejszín)
1-2ek xillit (ízlés szerint)
1 Smeta-fix
1 gesztenye massza ( nekem rumos- cukormentes volt)

Elkészítés:


A jól lehűtött cocomast,xillitet,habfixálót kemény krémmé mixerezni. Majd hozzá adni a gesztenye masszát és tovább keverni míg könnyü nem lesz.
( cukormentes barack lekvárral kentem meg a félbevágott piskótát, majd rá a krémet - persze a lekvár elhagyható )
– elégedett.

 GESZTENYEKRÉMES DIÓS SZELET

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Rumos kekszes
Rumos kekszes

Törjük a kekszet apró darabokra. Öntsük a vizet egy lábosba, kicsit langyosítsuk meg. A porcukrot, a kakaót és a margarint adjuk hozzá. Melegítés közben keverjük el egyenletesre....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Epres - Epres krémes
Epres - Epres krémes

1. A kiengedett tésztát lisztezett deszkán ketté osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk. 2. Gáztepsibe helyezzük, villával kissé megszurkáljuk, majd 210 fokos, előmelegített sütőben m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Palacsinta
Palacsinta

1. Először egy tálban a lisztet a tejjel simára keverjük - a tejet folyamatosan, keverés közben hozzáadva -, majd további folyamatos keverés mellett, a többi összetevőt is hozzáadj...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bundás alma
Bundás alma

Az almát meghámozzuk, a közepét kiszúrjuk és 1 cm vastag karikákra szeljük. Kevés lisztben megforgatjuk. A tojásból, lisztből, cukorból, tejből és vízből sűrű palacsintatésztát ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk