kis fej hagyma
2 db halászlékocka
60 dkg hal
1 paprika
1 paradicsom
1 dl tejföl
A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk.
0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat.
Pár perc után beletesszük a paprikát, paradicsomot.
Öt perc múlva a tejföllel behabarjuk, ízesítjük, felforraljuk.
1. A kedvenc fehérhúsú halfilédet kockázd fel nagyobb darabokra. 2. Egy tálban keverd össze a lisztet a sóval, borssal, fűszerkeverékkel, ebbe forgassuk bele a haldarabokat....
Elkészítési idő:A krumplit héjában megfőzöm, a halakat megpucolom, kibelezem, törzsét felszeletelem, vagy ha kishal, akkor beirdalom. A tepsit kizsirozom és beleterítem a karikázott főtt krumplit...
Elkészítési idő:Melegítsd fel 200 C fokra a sütőt (légfúvásos) és tegyél sütőpapírt egy nagyobb tepsire, olajozd (vajazd be vékonyan. Vágd a megmosott tiszta halhúst 3 cm széles csíkokra, sózd é...
Elkészítési idő: 25 perc