menu

Családireceptkönyv.hu

Paprikás harcsa


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kis fej hagyma
2 db halászlékocka
60 dkg hal
1 paprika
1 paradicsom
1 dl tejföl

Elkészítés:


A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk.
0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat.
Pár perc után beletesszük a paprikát, paradicsomot.
Öt perc múlva a tejföllel behabarjuk, ízesítjük, felforraljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sűlt keszeg
Sűlt keszeg

1. A legelső lépés a keszeg tisztítása. Ez tulajdonképpen a belek és a pikkelyek eltávolítását jelenti. Ezután alaposan mosd át, és papírtörlővel vagy konyharuhával szárítgasd me...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TISZAI HALÁSZLÉ
TISZAI HALÁSZLÉ

A megtisztított vöröshagymát nagy kockára vágjuk, fedő nélkül 1 órán át szinte zubogva forraljuk, majd hozzáadjuk a kellően megmosott, megtisztított, kibelezett, feldarabolt apróha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Harcsafilé citrommal és fokhagymával
Harcsafilé citrommal és fokhagymával

A sütéshez használt mennyiségű olajba belereszeljük a citrom héjjét és a fokhagyma gerezdeket, belekeverjük a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ebben a pácban úszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos tonhal salátával
Citromos tonhal salátával

Alaposan hevítsd fel az olajat, majd hirtelen süsd át a tonhal mindkét felét. Egy-két percnél tovább semmiképp se süsd egy-egy oldalát. Ha kész, még tálalás előtt csorgass rá friss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk