Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Paprikás harcsa


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kis fej hagyma
2 db halászlékocka
60 dkg hal
1 paprika
1 paradicsom
1 dl tejföl

Elkészítés:


A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk.
0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat.
Pár perc után beletesszük a paprikát, paradicsomot.
Öt perc múlva a tejföllel behabarjuk, ízesítjük, felforraljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött pontyfilé
Töltött pontyfilé

A halszeleteket sűrűn beirdalom, vagyis egészen a bőréig bevágom, ügyelve arra, hogy a bőrt ne vágjam át. Megsózom. A töltelékhez a finomra vágott hagymát az olajon üvegesre fonnya...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bogi
Mátyás-ponty
Mátyás-ponty

A halszeleteket felengedjük, kicsit megsózzuk és lisztbe mártjuk. Forró olajban kisütjük és félretesszük. A vöröshagymát felaprítjuk, és friss olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás sült hal - OK
Fokhagymás sült hal - OK

1. A konyhakész halat beirdalom, majd egy nagy tálba teszem. 2. A fokhagymákat - miután megpucoltam - a halra reszelem vagy fokhagymanyomón átnyomom. 3. Sózom, borsozom, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halrudacska
Halrudacska

A halfilét hosszú szeletekre felvágjuk, enyhén besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás majd panko morzsa. Felforrósított kókuszolajban kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk