kis fej hagyma
2 db halászlékocka
60 dkg hal
1 paprika
1 paradicsom
1 dl tejföl
A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk.
0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat.
Pár perc után beletesszük a paprikát, paradicsomot.
Öt perc múlva a tejföllel behabarjuk, ízesítjük, felforraljuk.
http://www.visegradipisztrang.hu/images/receptek/Pisztrang_receptek.pdf
Elkészítési idő:A lazacot megsózzuk, megborsozzuk, rácsöpögtetjük egy citrom levét, és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőbe 2 kanál étolajat öntünk. Hozzáadjuk a vajat, beleszórjuk egy f...
Elkészítési idő: 15 percEzt csak Zoli Apu tudhatja...
Elkészítési idő:A lisztet és a fűszereket összekeverjük egy tálban, egy másik tálba kerül a pankó, a rozmaring és a sör. A keveréket jól összedolgozzuk és bepanírozzuk a halfiléket, ezután kiolajo...
Elkészítési idő: