- Kb fél kg afrikai harcsa
- Bio halfűszerkeverék
- 1-2 csipet pirospaprika
- kb 5 dkg vaj
- Reggel a halat megmossuk és befűszerezzük mindkét oldalát (keverékkel és paprikával)
- A tepsi aljára teszem a vajat, úgy, hogy a hal alatt legyen
- Esetleg kevés olívaolajat is tehetünk mellé
- Alufóliával lefedve kb 20 percig sütjük közepes hőfokon
- Levesszük a fóliát és még max 8-10 percig sütjük
- Sült krumplival, hagymás krumplival, uborka salátával tálaljuk.
- Majonéz is nagyon illik hozzá
- Itt Csabán szarvasi afrikai harcsát lehet beszerezni, ami nagyon finom
Először a paradicsomot, és a mozzarellát felkarikázzuk. A tőkehal filék mindkét oldalát vékonyan besózzuk, beborsozzuk. A halszeletek felső oldalát vékonyan bekenjük a pestoval....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA megtisztított halat feldaraboljuk, majd lesózzuk. Hagyjuk állni kb. 2-3 órát. Ez azért fontos, mert így nem fő szét a húsa. Ezalatt elkészítjük a csipetke tésztát, 70 dkg liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fagyasztott halat engedjük ki. Ezt szobahőmérsékleten végezzük, ne használjunk meleg vizet vagy mikrót a folyamat gyorsítására. Számoljunk jó néhány órát az olvasztásra, a ké...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA halat pucold meg, távolítsd el a fejét és a farkát, a hasánál vágd félbe, vedd ki a belsőségeket, csak a hal húsa maradjon. Ezután irdald be, a bőrös felével tedd deszkára, és sű...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű