Halfilé
Só, bors
Tejföl
Paradicsom
Petrezselyem
Sóval, borssal bedörzsölt halfilét külön-külön sütőpapírra tesszük amennyi a becsomagolásához elég. Tejfölben kikeverjük a passzírozott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. A mártást a halra öntjük, és ráfektetünk 2-2 szál petrezselymet és lazán becsomagoljuk., hogy a keletkező gőznek is legyen elég helye. 180 C-on 20-30 percig sütjük.
Felforraljuk a vizet. Beletesszük a tésztát és 8 percig főzzük. A rákot egy serpenyőbe tesszük. 3 percig sütjük. Ha elkészült a tészta, leszűrjük. Egy nagy keverőtálba tesszük a té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyúzott harcsafilét kockára vágjuk. Sózzuk és egy fokhagymacikkel bedörzsöljük a halat. Kb. egy órát hagyjuk pihenni, hogy az ízek összeérjenek. A tisztított, kockázott burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlábosban megolvasztottam a vajat, arra rádobtam az átmosott rizottó rizst. Azt kevergetve fehérre pirítottam, aztán felöntöttem annyi húslevessel, amennyi épp ellepte, és megszórta...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesfiléket megmosom, majd jól megszeretgetem átpaszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. A panír hozzávalóit egy tálba öntöm és robotgéppel csomómentesre keverem. A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű