menu

Családireceptkönyv.hu

Sült halfilé papírhüvelyben (Update)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Halfilé
Só, bors
Tejföl
Paradicsom
Petrezselyem

Elkészítés:


Sóval, borssal bedörzsölt halfilét külön-külön sütőpapírra tesszük amennyi a becsomagolásához elég. Tejfölben kikeverjük a passzírozott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. A mártást a halra öntjük, és ráfektetünk 2-2 szál petrezselymet és lazán becsomagoljuk., hogy a keletkező gőznek is legyen elég helye. 180 C-on 20-30 percig sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Halászlé (Szivosné Rita)
Halászlé (Szivosné Rita)

Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük, ráöntjük a lecsót, beletesszük a gulyáskrémet, a pirosaranyat, a pirospaprikát és felengedjük 5-6 liter vízzel. Beletesszük a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Süllő sütőben sütve
Süllő sütőben sütve

1. Egy tepsit kivajazni, amiben elfér a hal. 2. A halat mindkét oldalán, több helyen mélyebben bevágni. 3. Sózni, borsozni kívül-belül. 4. A vajat és a fokhagymát összekeverni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Harcsapaprikás
Harcsapaprikás

A harcsafilét 2-2,5 dkg-os darabokra vágjuk, megsózzuk és előforrósított serpenyőn jól megpirítjuk, hogy vöröses kéreg keletkezzen rajtuk. Majd a halkockákat kiszedjük, a visszamar...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Halszelet gombamártással
Halszelet gombamártással

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk. Citromlével bedörzsöljük és lisztbe forgatjuk. Serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat és belerakjuk a lisztezett halszeleteket, majd 4-5 pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk