:15dkg finom liszt,2,5dkg élesztő,1,5dl víz,1evők olaj.30perc után hozzá:50dkg liszt,2,5dl víz,1 kávésk cukor,3kávésk só,2evők olaj,csipet aszkorbin,1-1bő teásk sikér és búzacsíra.
Összedolgozni jól keleszteni és sütni 60 perc
A margarint olvasztva teszem bele. A kiflik tetejét vízzel kenem le, majd a sajtot teszem rá. Általában 10 g sajt 1 kiflibe.
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűA banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! 🙂
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl langyos víz élesztő, tej, cukor... meg langyosítom... az összes hozzávalóból dagasztunk egy közepesen lágy rugalmas tésztát.... 30 perc kelesztés jön... ezután 12 db..ra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagyományos bougatsa recept elkészítéséhez kezdjük el a töltést (1-3. Lépések). A bougatsa töltését előkészítse egy nagy tálban a cukrot, a tojásokat és a lisztet; Habverővel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű