menu

Családireceptkönyv.hu

Fehér kenyér


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


:15dkg finom liszt,2,5dkg élesztő,1,5dl víz,1evők olaj.30perc után hozzá:50dkg liszt,2,5dl víz,1 kávésk cukor,3kávésk só,2evők olaj,csipet aszkorbin,1-1bő teásk sikér és búzacsíra.

Elkészítés:


Összedolgozni jól keleszteni és sütni 60 perc

Fehér kenyér

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kedvenc sajtos stangli
Kedvenc sajtos stangli

A margarint olvasztva teszem bele. A kiflik tetejét vízzel kenem le, majd a sajtot teszem rá. Általában 10 g sajt 1 kiflibe.

Elkészítési idő: 2,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsike
Szilvás fahéjas zablisztes muffin álom
Szilvás fahéjas zablisztes muffin álom

A banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! 🙂

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Darina
Bajor kifli
Bajor kifli

1 dl langyos víz élesztő, tej, cukor... meg langyosítom... az összes hozzávalóból dagasztunk egy közepesen lágy rugalmas tésztát.... 30 perc kelesztés jön... ezután 12 db..ra vá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
 Bougatsa
Bougatsa

1. A hagyományos bougatsa recept elkészítéséhez kezdjük el a töltést (1-3. Lépések). A bougatsa töltését előkészítse egy nagy tálban a cukrot, a tojásokat és a lisztet; Habverővel,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk