Hozzávalók:
Liszt
víz
élesztő
szezámmag
A receptet a http://www.limarapeksege.hu/2010/04/csaszarzsemle-reggelire.html linken lehet megtalálni.
A lisztben jól el kell dolgozni a felfuttatott élesztőt, sót, zsírt és tejfölt. Kinyúlt, szaggat, megtölt bármilyen lekvárral. ~180°C-on sül 15 percet ( de úgyis látszik ha szépe...
Elkészítési idő:Fél bögre langyos tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt. (A cukrot a tejbe szórjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, aztán megvárjuk, hogy a tetején vastag halványbarna hab képződj...
Elkészítési idő:Az élesztőt a tejjel felfuttatóm.A többi hozzávalókat tálba rakom és a felfuttatót élesztővel jól kidolgozom lágyabb tésztát kell kapnunk.Letakarva meleg helyen kelesztem.Vagy csin...
Elkészítési idő:A vizet langyosítsd meg, keverd hozzá a cukrot, és morzsold hozzá az élesztőt. Várj körülbelül 10 percig, amíg felfut, azaz jól megemelkedik. A lisztet szitáld egy tálba, rakd hozz...
Elkészítési idő: 55 perc