4 tojás
10 dkg mandulaliszt
4 dkg szezámliszt
4 dkg kókuszliszt
1,5 dkg Psyllium (Útifűmaghéj) - 2 dl vízben beáztatva
só
szódabikarbóna kevés citromlével felfuttatva
200fokon kb. 40 percig sütöttem.
A kenyeret kivettem a szilikonformából és meg kb. 15 percig sütöttem, hogy kívül kérget kapjon.
A kenyér súlya 55 dkg lett.
A képen látható dupla adagból készült
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk 10-15 perc alatt. Ezután a liszttel, a tojással, az olvasztott vajjal (margarin) és sóval tésztát gyúrunk belőle (kenyérsütőgép dag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra. 2. Ha nem szilikonos formát használsz, béleld ki sütőpapírral az edényedet. 3. Az útifűmaghéjra öntsd rá a vizet és tedd félre. 10-15 percen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a lisztet késes robotgéppel (vagy kézzel) eldolgozom, kb. 2 cm vastag téglalapra igazítom, majd fóliába csomagolva hűtőbe teszem. A többi hozzávalóból bedagasztom a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű