Két vékonyra vágott kenyér közé én csak sajtot teszek/de lehet bármit ,májkrémet,még húsi maradékokat is stb,ez a fantáziánkra van bízva/és belemártom a felvert tojásba és kisütöm .Végül is töltött bundás kenyér ,és nem esik szét,mert a széle közé is megy egy kis tojás és a sajt is összetartja.Nagyon finom.Tehetsz közéje friss fűszereket is pl bazsalikom,oregánó,petrezselyem,vagy éppen Erős Pistával /én házilag készítettel/ is megkenheted a sajtot.
Az élesztőt felfuttatni, a hozzávalókkal összegyúrni, keleszteni. Kb. 3mm vastagra kinyújtani. 6x4= 24 részre osztani. Tölteléket rákanalazni, batyuvá formálni. 20 perc pihentet...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKenyérsütőgépben dagasztottam a tésztát. A joghurt sűrűségétől, a tojás nagyságától függően kellhet még bele egy kevés tej, a lényeg, hogy ne túl kemény, jól formázható tésztánk le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a folyékony, majd az többi hozzávalót is a kenyérsütő üstjébe mérem, közepes keménységű tésztát dagasztunk. Sima, fényes, szakadásmentes felületű legyen, de azért legyen t...
Elkészítési idő: bő 3 óra Nehézség: KözepesA leveles tésztát kinyújtom. Megkenem az egészet pizzakrémmel, majd fűszerezem. Az egyik felére sajtot reszelek, majd ráhajtom a pizzás részt. Vékony csíkokra vágom, megcsavarom. S...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű