10 dkg kakao
40 dkg cukor
1 dl viz
10 db tojás
5 ek liszt
25 dkg ráma margarin
2 dl Hulala tejszinhab
A cukorbol és a kakao és viz sziropot fözünk amibe beletesszük egyenként a 10 tójás sárgáját elkeverjük és elveszünk belöle 4 ek nyit A tójások fehérjét felverjük kemény habbá beleteszük a lisztet és a 4 ek kakaos maszát. Sütöpapiral bélelt tepsibe teszük és megsütjük A rámát kikavarjuk habosra Össze kavarjuk a kakaos maszával és a kihült tésztára kenjük Tetejére tejszinhabot teszünk
Krém: 6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapokhoz a lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a porcukrot, a diót,a citrom reszelt héját, a sót, a sütőport és annyi tejfölt, hogy gyúrható tésztát kapjuk. Fóliával letaka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat összekevertem cukorral, hozzáadtam tojássárgáját, tejet és diót. Végül lisztet és havat összekevertem 4 tojásfehérjével. A tányért zsírral megtöröltem, és durva liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelforraljuk a tejet, majd belerakjuk a búzadarát és a cukrot. Közepes lángon, állandó kevergetés mellett főzzük, amíg besűrűsödik. A tetejét megszórjuk kakaóporral vagy c...
Elkészítési idő: 12 perc Nehézség: Könnyű