10 dkg kakao
40 dkg cukor
1 dl viz
10 db tojás
5 ek liszt
25 dkg ráma margarin
2 dl Hulala tejszinhab
A cukorbol és a kakao és viz sziropot fözünk amibe beletesszük egyenként a 10 tójás sárgáját elkeverjük és elveszünk belöle 4 ek nyit A tójások fehérjét felverjük kemény habbá beleteszük a lisztet és a 4 ek kakaos maszát. Sütöpapiral bélelt tepsibe teszük és megsütjük A rámát kikavarjuk habosra Össze kavarjuk a kakaos maszával és a kihült tésztára kenjük Tetejére tejszinhabot teszünk
Egy bögrébe beleöntjük a hozzávalókat. Jó alaposan elkeverjük, hogy egy kicsit ragacsosabb masszát kell, hogy kapjunk. Berakjuk a mikróba 1 percre. Eperrel vagy más gyümölccsel...
Elkészítési idő:Vaj, cukor, tojás, vanília habosra keverni. Szárazanyagokat összekeverni (liszt, zabpehely, szódabikarbóna, só, kókuszreszelék, mazsola). A kettőt összedolgozni. Kivajazott tepsibe...
Elkészítési idő:A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk. A lisztet, a sütőport és a darált diót is a habhoz kavarjuk, majd 23 x 32 cm-es tepsibe öntjü...
Elkészítési idő:Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő: