Családireceptkönyv.hu

Liszt-, laktóz- és cukormentes piskóta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás
2 púpos teáskanál Zero cukor vagy 6 evőkanál Stevia
1 csipet só
2 csapott evőkanál kakaópor (cukormentes)

Elkészítés:


A tojásokat ketté választjuk, a tojás sárgájához hozzá adjuk az édesítőszert és habverővel habosra keverjük, hozzá adagoljuk a kakaóport és alaposan elkeverjük. A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele forgatjuk a masszába. Ezután a lisztmentes piskóta keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 160 fokon 15-20 percig sütjük. Még melegen tekerd fel egy konyharuhára, és miután kihűlt töltsd meg.(Én légkeveréses sütőben csináltam és 15perc alatt megsült)

Töltelék: Készíthetsz cukormentes csoki pudingot, vagy vaníliás gyümölcsös pudingot. Megtöltheted cukormentes túrókrémmel is, vagy egyszerűen kend meg cukormentes eper lekvárral.( Én update pudinggal kentem meg)

Liszt-, laktóz- és cukormentes piskóta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Bicikli szelet
Bicikli szelet

A hozzávalókat összegyúrom, 6 egyenlő részre osztom. Majd mindegyiket vékonyra kinyújtom, barack lekvárral lekenem és cukrozott darált dióval megszórom. Feltekerem szorosan mint a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Zongorabillenytűk
Zongorabillenytűk

A 30 dkg cukrot, diót a tojássárgákkal összegyúrjuk, majd zsemlemorzsával meghintett gyúródeszkán fél cm vastagra nyújtjuk. A porcukrot a fehérjékkel és a citromlével kemény habbá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Papp Gina
Zabpehely keksz
Zabpehely keksz

A száraz alapanyagokat (zabpehely, rizsliszt, tönkölybúzaliszt, szódabikarbóna, só) jól összekeverjük. Egy másik tálba (én a mérőedénybe szoktam) kimérjük, és összekeverjük a nedv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézeskalács
Mézeskalács

A mézet, a cukrot, a margarint és a vizet összekeverjük, majd feltesszük egy lábosban melegedni. Nem szabad forrnia, csak egyet kell buggyannia. Ezután egy másik tálban összekev...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk