3 doboz vagdalt hús
1 db tojás
3-4 ek tejföl
1.5 fej vörös- vagy lilahagyma mustár
ketchup
bors
ételízesítő
kevés szerecsendió sajt a tetejére
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a hússal összekeverjük. Ezután adjuk hozzá az egész tojást és a tejfölt. Mehet bele a többi összetevő is. Megkavarjuk. A hűtőbe tesszük kb. 1,5 órára. Ezután megkenjük vele a kenyeret és reszelünk rá sajtot. Ez lehet füstölt sajt is, de vegyesen is lehet. ( Sütés kb. 200 fokon )
0,5 kg vegyes gombát használtam az étel elkészítéséhez. A nagyobbakat aprítottam, a kisebbeket egészbe hagytam. 20 dkg sárgarépát apró kockákra vágtam. 15 dkg zsenge zöldborsót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTöltelék hozzávalóit pici kókuszolajon össze sütni rá sűrített paradicsom és máris fogyasztható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozni,24 órát keleszteni,formázni,sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLágy masszát kell kapni, 15 percet állni kell hagyni! Mazsolát lehet bele tenni! 10 dkg vajon sütjük fedő alatt!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű