Piskótához
8 tojás
8 ek liszt
8 ek cukor
pici szódabikarbóna
pici sütőpor
Töltelékhez
ízlés szerinti lekvár
Krémmel
2,5dl hullala cukrászhab
egy kis csomag habfixáló
egy kis pharas joghurt izlés szerint
kétszer sütünk 6 tojásból piskótát
majd fel tekerjük nedves törölgetöbe
hagyuk ki hülni
majd kenjük meg lekvárral izlés szerint
szeleteljük fel, bele tesszük egy öblös tányérba,abba egy darab neylon zacskot vagy folpakkot
meg kenjük krémmel a belsejét majd arra is teszünk szeletet ,mig meg nem telik a tányér
és igy felváltva...
majd teszünk a tetejére egy lapos tányért
és meg forditjuk le vesszük a fóliát róla és lehet szeletelni
A cukrot, tojást, mézet, vaníliás cukrot alaposan kikeverjük robotmixerrel, amíg a cukor el nem olvad benne. A lisztet átszitáljuk, a zabpehelyt, sütőport összekeverjük....
Elkészítési idő:A langyos tejben elkeverünk egy teáskanál cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a maradék cukrot, a sót, a sütőport, és összekeverjük....
Elkészítési idő:A tojásfehérjéket verjük kemény habbá a citromlével és a (részletekben hozzáadagolt) előzetesen étkezési keményítővel elkever porcukorral. Óvatosan forgassuk bele a mogyorót. Fe...
Elkészítési idő:Keverjük össze a vizet, a pudingmixet és a tejet, amíg sima nem lesz, majd pihentessük a hűtőszekrényben legalább 4 órán át, de a legjobb, ha egy éjszakára bent hagyjuk. Verjük fel...
Elkészítési idő: