Piskótához
8 tojás
8 ek liszt
8 ek cukor
pici szódabikarbóna
pici sütőpor
Töltelékhez
ízlés szerinti lekvár
Krémmel
2,5dl hullala cukrászhab
egy kis csomag habfixáló
egy kis pharas joghurt izlés szerint
kétszer sütünk 6 tojásból piskótát
majd fel tekerjük nedves törölgetöbe
hagyuk ki hülni
majd kenjük meg lekvárral izlés szerint
szeleteljük fel, bele tesszük egy öblös tányérba,abba egy darab neylon zacskot vagy folpakkot
meg kenjük krémmel a belsejét majd arra is teszünk szeletet ,mig meg nem telik a tányér
és igy felváltva...
majd teszünk a tetejére egy lapos tányért
és meg forditjuk le vesszük a fóliát róla és lehet szeletelni
Az almákat alaposan mosd meg, a tetejüket vágd le. Mindegyiknek szedd ki a belsejét, de arra vigyázz, hogy ne lyukaszd át a gyümölcsöt. Sorakoztasd az almákat egy közepes nagyságú,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta elkészítése: Egy nagyobb edényben elkeverjük a vajat, a tojásfehérjét és a sót, majd hozzáadjuk a cukort, a tejfölt és a rumot és a vanília kivonatot. Végül hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzétválasztjuk a tojásokat. A sárgáját a cukorral habosra keverjük. Utána hozzáadjuk apránként a lisztet, vaníliás cukrot, sütőport. Az ananászból félre teszünk 7-8 db kariká...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: Könnyű