paprika
paradicsom (fele annyi, mint a paprika)
szalicil
A paprikát és paradicsomot megtisztítom, kicsumázom, esetleges sérüléseit kivágom és felszeletelem. Én a paprikát karikára, a paradicsomot nyolcadokra szoktam vágni.
Egy nagy lábosban felteszem minden nélkül főni, hogy a paradicsom levében főhessen az egész. Néhány perc alatt a paprika félpuhára fő. Ekkor befőttesüvegekbe teszem, mindegyik tetejére dobok egy fél mokkáskanálnyi szalicilt, lekötöm, és dunsztba teszem kihűlésig.
A megmosott és szárazra törölt padlizsánt 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőbe dugjuk, 25 percig sütjük, átfordítjuk a másik oldalára és még egyszer 25 percig sütjük. (Akk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük.A banánokat három egyenlő részre vágjuk.A banán darabjait alaposan beforgatjuk a bun...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet össze kell alaposan keverni, amíg homogén lesz. Ezután minden étkezés előtt 30 perccel egy kiskanállal kell belőle fogyasztani magában, esetleg ízesítetlen gyógyteával....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes