35-40 csirkemell (vagy sertéslapocka)
egy fél zellergumó
hagyma, fokhagyma, étolaj, szója- és worcester-szósz,
só, bors, majoranna, színes paprika
A hagymát apró kockára vágom és kevés olajon megpárolom, majd beleteszem a felcsíkozott húst. Fűszerezem és puhulásig fedő alatt párolom.
A zellert meghámozom, kockára vágom és forró olajban megsütöm. Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla. Pici sóval és színes paprikával ízesítem.
A húst és a zellerkockákat összekeverem.
Szitáljuk össze a lisztet és a sót egy nagy keverőtálba, majd tegyük hűtőbe egy pár percre. (A hűtés abban segít, hogy később jó minőségű leveles tésztát gyúrhassunk.) Ezalatt vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes2 deci langyos vízben bele keverni 1,5 kanál oltót 4liter tejet meglangyosítani és bele keverni az oltós vizet Ha megkocsonnyásodik akkor osszekeverni, majd hagyni picit, azután...
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: KönnyűPaprika ? krém nézetek milyen gyönyörű piros és ez egy évig elég lesz ..és sokkal Olcsóbban kijön mint a bolti és ez tuti jó mert az ember tudja mi van benne Recept 1 kiló kápia v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megtisztítom, majd finomra reszelem vagy ha van julienne reszelő, azzal reszelem. Citromlével meglocsolom, majd összekeverem a cottage cheesezel és a sajtkrémmel. Sóval, fr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű