35-40 csirkemell (vagy sertéslapocka)
egy fél zellergumó
hagyma, fokhagyma, étolaj, szója- és worcester-szósz,
só, bors, majoranna, színes paprika
A hagymát apró kockára vágom és kevés olajon megpárolom, majd beleteszem a felcsíkozott húst. Fűszerezem és puhulásig fedő alatt párolom.
A zellert meghámozom, kockára vágom és forró olajban megsütöm. Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla. Pici sóval és színes paprikával ízesítem.
A húst és a zellerkockákat összekeverem.
1. változat elkészítése: A száraz csicseriborsót már két nappal az elkészítés előtt áztassuk be friss, hideg vízben. Főzés előtt öntsük le róla az áztatóvizet és újra friss vizet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot és a csülköt egy éjszakára beáztatom. Másnap a csülköt felteszem főni, 1,5 óra elteltével kiveszem a főzővízből, kicsontozom, nagyobb darabokra vágom. Amíg a csülök f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVárd szeretettel
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű