35-40 csirkemell (vagy sertéslapocka)
egy fél zellergumó
hagyma, fokhagyma, étolaj, szója- és worcester-szósz,
só, bors, majoranna, színes paprika
A hagymát apró kockára vágom és kevés olajon megpárolom, majd beleteszem a felcsíkozott húst. Fűszerezem és puhulásig fedő alatt párolom.
A zellert meghámozom, kockára vágom és forró olajban megsütöm. Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla. Pici sóval és színes paprikával ízesítem.
A húst és a zellerkockákat összekeverem.
Wildreis in wenig Wasser nach Packungsanweisung garen. Inzwischen die Paprika waschen, entkernen und in Streifen schneiden. Zucchino waschen, längs halbieren und in Schreiben sc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt lereszelem, sózom, hagyom állni amíg levet ereszt. Alaposan kinyomkodom belőle a vizet. Hozzáadok 4 tojássárgáját, őrölt szerecsendiót, zabpehelylisztet, aprított petre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEnyhén sózott tejbe beletesszük az olajat, megmelegítjük, de nem forraljuk. Még a tűzön állandó keverés mellett beleszórjuk a lisztet és addig keverjük, míg az edény falától el ne...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű