50 dkg burgonya
2 sárgarépa
15 dkg zöldbab (konzerv)
20 dkg füstölt sonka
Friss petrezselyemzöld
1 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál balzsamecet
2 teáskanálnyi csípős tormakrém
só, bors
A burgonyát és a répát megtisztítjuk, majd sós vízben megfőzzük. Mikor elkészült apróra vagdossuk és a zöldbabbal együtt tálba tesszük. A sonkát vékony csíkokra vágjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt és a tormakrémet jól összekeverjük, majd sózzuk és borsozzuk, végül hozzáadjuk a balzsamecetet. Az öntetet eloszlatjuk a salátán és egy órára hűtőbe tesszük az egészet, hogy összeérjenek az ízek, majd tálalhatjuk.
A citromlevet, olívaolajat, morzsolt oreganot összekeverjük egy csészében, és hagyjuk egy órát pihenni, hogy az ízek összeálljanak. A paradicsomot, uborkát, hagymát cikkekre aprítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt hosszában felszeleteljük, egy 350-400 grammos padlizsánból 8-10 szelet lesz. Kissé megsózzuk, az olajon serpenyő-ben addig sütjük, amíg el kezd pirosodni. Ne süssük tú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához A bacont kisütjük, kicsit kihűtjük, majd összemorzsoljuk. A salátaleveleket összevágjuk. A paradicsomot, avokádót, főtt tojást és főtt/grill csirkemellet felkockázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Gemüsebrühe erhitzen und mit dem Couscous und der Butter vermischen. Frühlingszwiebeln in Ringe schneiden. Paprika, Tomaten, Gurke und Feta in kleine Würfel schneiden. Gemüs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű