5 tojás
2 evőkanál negyedannyi
2 evőkanál víz
1 kávéskanál sütőpor
5 evőkanál ch-10
1 marék fagyasztott meggy
pici fahéj
5 tojás sárgáját habosra keverjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a vizet és a lisztet, majd a sütőport. Ezeket is jól összekeverjük és óvatosan hozzákeverjük a tojások kemény habbá vert fehérjét. sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a kiengedett és lecsepegtetett megyet összekeverjük fahéjjal és a tészta tetejére szórjuk. 200 C-os sütőbe téve kb 15 percig sütjük.
A tojásokat kikeverjük a cukorral, a tejföllel, a vaníliával és a citromhéjjal. Hozzáadjuk a tejet. Beleforgatjuk a mákkal, sütőporral és sóval elkevert lisztet. Végül hozzákeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítem a pudingot: 3 dl tejben elkeverem a vaníliás pudingporokat, hozzáadom a kétfajta cukrot. A többi tejet odateszem főni, majd hozzáöntöm a cukros pudingporos tej...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesLiszt + sütőpor + szódabikarbóna + só + bors => elkeverni, ehhez hozzáadni a fűszereket, az apróra vágott hagymát, fokhagymát és sonkát. Egy másik tálban a tojást felverni, hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot,tojást,zsírt,tejfölt habosra keverem.Hozzáadom a liszttel elkevert sütőport.Összekeverem,közepes nagyságú,zsírozott,lisztezett tepsibe öntöm.A tetejét megszórom meggyel,va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű