5 tojás
2 evőkanál negyedannyi
2 evőkanál víz
1 kávéskanál sütőpor
5 evőkanál ch-10
1 marék fagyasztott meggy
pici fahéj
5 tojás sárgáját habosra keverjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a vizet és a lisztet, majd a sütőport. Ezeket is jól összekeverjük és óvatosan hozzákeverjük a tojások kemény habbá vert fehérjét. sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a kiengedett és lecsepegtetett megyet összekeverjük fahéjjal és a tészta tetejére szórjuk. 200 C-os sütőbe téve kb 15 percig sütjük.
A hozzávalókat keverőtálba helyezzük, alaposan kikeverjük, kivajazott tepsibe öntjük, (lisztezni nem kell) és forró sütőben megsütjük. Ezt követően felszeleteljük és felfaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekevertem, a felvert tojásfehérjéket csak a végén, óvatosan keverem bele. Miután a masszát beöntöttem a tepsibe, a tetejét megpakoltam gyümölccsel. 180 fokon 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk, zsírozott, lisztezett tepsibe, közepes lángon kb. 1 óráig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítem a sütőt 180 fokon (légkeverés). Kivajazom és lisztezem a formát. A száraz hozzávalókat összekeverem: liszt+dió+só A tojásokat a cukorral fehéredésig verem, hozzáa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű