Gyulai szárazkolbász 1 pár
Fehér kenyér
Margarin a kenéshez
Tojás mennyiségtől függ
Sajt edámi vagy trapista
A kenyereket félbe vágom, és margarinnal vékonyan megkennem.
A gyulai kolbászt karikákra vágom és a kenyérre teszem.
A tojást összekeverem sajttal és ráteszem a kenyérre.
A sütőbe 180-200 fokon megsütöm.
A zabpelyhet egy bögrébe öntjük, felöntjük a tejjel, kicsit állni hagyjuk. Hozzáadjuk az édesítőt, tojást és a túrót, alaposan elkeverjük, majd kevés kókuszzsíron apró korongokat s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 db tojássárgát sóval, borssal és 15 dkg párolt spenóttal összeturmixolunk, majd óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. 180 fokon /alsó-felső sütés/15 percet sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa már otthon végképp nincs mit enni, kérjünk kölcsön valakitől úgy 400 forintot, menjünk be a legelső italdiszkont áruházba, és vegyünk 3-4 dl pálinkát. Ha kész, akkor menjünk ki...
Elkészítési idő: valamennyi Nehézség: NehézMivel sokszor marad itthon pár szeletnyi vagy fél kg fehér kenyér, ami nem fogyott el, így morzsát készítek belőle. A finom, magvas kenyereket méginkább sajnálom kidobni, így eztán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű