Gyulai szárazkolbász 1 pár
Fehér kenyér
Margarin a kenéshez
Tojás mennyiségtől függ
Sajt edámi vagy trapista
A kenyereket félbe vágom, és margarinnal vékonyan megkennem.
A gyulai kolbászt karikákra vágom és a kenyérre teszem.
A tojást összekeverem sajttal és ráteszem a kenyérre.
A sütőbe 180-200 fokon megsütöm.
A hozzávalókat, kivéve a habtejszínt egy főzőedénybe tesszük. Kb. 80 Celsius fokig hevítjük , eközben folyamatosan kevergetjük. Ha megvolt levesszük a tűzről és addig kevergetjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségkeveréket kicsit megfuttatom olajon, majd kb 1 deci vízzel felöntöm, eközben elkezdem főzni a rizst. Egy serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk rajta a paradicsompür...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA langyos vízbe morzsoljuk az élesztőt, elkeverjük benne a cukrot. Felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szórjuk, megsózzuk, mélyedést készítünk a közepébe. Ide öntjük az élesztős v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű