Gyulai szárazkolbász 1 pár
Fehér kenyér
Margarin a kenéshez
Tojás mennyiségtől függ
Sajt edámi vagy trapista
A kenyereket félbe vágom, és margarinnal vékonyan megkennem.
A gyulai kolbászt karikákra vágom és a kenyérre teszem.
A tojást összekeverem sajttal és ráteszem a kenyérre.
A sütőbe 180-200 fokon megsütöm.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűNagy edényben!
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1 kg nyers burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszelem, majd összekeverem a többi hozzávalóval. Olajba mártott evõkanállal kis halmokat teszek a forró olajba, és kicsit szétnyomkodom...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz