Karfiol
Ételízesítő
Darált pulykamell
Hagyma
Bazsalikom, kakukkfű, majoranna, bors, só, pirospaprika, rozmaring
2 kefír
15 dkg darált füstölt Anikó sajt
Karfiolt ételízesítős vízben puhítjuk.
A darált pulykamellet a felforrósított olajban, előre pirított hagymára tesszük. Fűszerezzük, és mint a pörköltet megfőzzük. Karfiol felét olajozott üvegedénybe tesszük, rá a hús, majd a karfiol másik fele, végül a kefírbe elkevert sajttal megszórjuk. Kb fél órát sütjük.
2 ml vékonyra nyújtani a tésztát betekerni vele akár csirkemellet répát bármit kevés forró olajban sütni chips rombuszra vágni kisütni fűszersóval megszórni mártogatós vajon me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba rakjuk, a rizst megmossuk, és hozzáadjuk a húshoz. A hagymákat olajon megpirítjuk, lehúzzuk a tűzről, majd pirospaprikával megszórjuk (ez egy pörkölt alap)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVegyünk elő egy kb. 3 l-es lábast, tegyük bele a zsírt és a kolbászt és lassú tűzön addig pirítsuk, míg a kolbászból kisül a zsír. Kockázzuk fel a vöröshagymát, tegyük a lábasba, é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zöldbabot megpároljuk, majd serpenyőben fűszerezett tejföllel (2dl) (fokhagyma, paprika, bors) összekeverjük. Tepsibe tesszük a felét, rá mehet u1 virsli, száraz kolbász, főtt to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű