Karfiol
Ételízesítő
Darált pulykamell
Hagyma
Bazsalikom, kakukkfű, majoranna, bors, só, pirospaprika, rozmaring
2 kefír
15 dkg darált füstölt Anikó sajt
Karfiolt ételízesítős vízben puhítjuk.
A darált pulykamellet a felforrósított olajban, előre pirított hagymára tesszük. Fűszerezzük, és mint a pörköltet megfőzzük. Karfiol felét olajozott üvegedénybe tesszük, rá a hús, majd a karfiol másik fele, végül a kefírbe elkevert sajttal megszórjuk. Kb fél órát sütjük.
Szalonnát megpirítjuk. A fennmaradó zsírban megpirítjuk a húst, felöntjük vízzel, hogy ellepje, majdnem puhára főzzük. Ekkor hozzáadjuk a többi hozzávalót (a kolbászt és répát ka...
Elkészítési idő:Az édesburgonyát mosd meg, a héját dörzsöld meg, majd szurkáld meg villával, hogy a gőz távozhasson belőle. Rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, spricceld meg olajjal, és süsd 200...
Elkészítési idő: 1ó 15pA hagymát a darált húshoz adom, és a rizzsel, a fűszerekkel és a tojással formázható keveréket készítek. (Több tojást nem szabad hozzáadni, mert kemények lesznek a gombócok.)...
Elkészítési idő: