24 dkg baromfi virsli
12 dkg Óvári sajt
20 dkg ecetes uborka
1 ek olaj
só, bors, citromló, mustár
A mustárt elkeverjük az olajjal, citromlével, sóval, borssal. Belekeverjük a karikákra vágott virslit, kockára vágott uborkát, és sajtot. Lehűtve tálaljuk.
A vajból, lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük. A besamelmártás 2/3 részéhez keverjük a tormát, ízesítjük sóval, borssal. A tojásokat kettévágjuk, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a krutont: a kenyérszeletek héját levágjuk és a kenyérbelet kockákra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a megroppantott fokhagymát, a rozmaring...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lereszelt káposztára rátesszük a sót, és egy kevés ecettel is megöntözzük, összekeverjük, 10 percre félretesszük. Nem kell a káposztát kinyomni. Hozzáadjuk a szeletekre vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA készen vásárolt leveles tésztából köröket szaggattam ki, majd pár perc alatt aranybarnára sütöttem. Amikor teljesen kihűlt, belekanalaztam a fűszeres mascarpone-krémmel összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű