1 kg kukorica, 4 nagy paradicsom, 1 csomag 10es aprószemű retek, 2 pohr tejföl, 2 kefír, 1 csomag kapor, ételízesítő, só
A hagymát az olajban megdinsztelem, majd hozzáadom a káposztát és a lereszelt céklát, megfűszerezem, és fedő alatt 25 percig párolom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb tálba beletesszük az átmosott és alaposan lecsepegtetett salátát vagy spenótot, hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, újhagymát, a koktélparadicsomot és a lecsepegtet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hajában megfőzzük, majd hideg vízbe tesszük (így könnyebb megpucolni), kicsit állni hagyjuk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A borsót enyhén sós vízben pár perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa vinetéket nyílt tüzön megsütjük, vagy egy fémlapon a kályhán, majd lehúzzuk a héját, míg meleg apróra vágjuk a vinetéket, ha lehet fakéssel belereszeljük a hagymát, sót, borsot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz