- 1 uborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl natúr joghurt
- 2 dl tejföl
- 2 tk. citromlé
- 2 tk. kapor
- só
Meghámozott, lereszelt uborkát lesózzuk, 15 perc után kinyomkodjuk. Összekeverjük a hozzávalókkal, ízlés szerint sózzuk. Tálalásig hűtjük.
A tojásokat keményre főzzük kb. 12-15 perc alatt. Az újhagymát finomra aprítjuk, a tonhalkonzervet leszűrjük, az olajra nem lesz szükségünk. Egy tálba tesszük a lecsurgatott tonh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot megpucoljuk, többször átmossuk (nincs annál rosszabb, mint amikor ropog a levelek között a homok). Közepesen vékony metéltre vágjuk. Serpenyőben olajat hevítünk, hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az öntethez csavarjuk ki a narancs és a citrom levét, reszeljünk hozzá egy darabka friss gyömbért és a mézet is keverjük hozzá. 2. Ezután daraboljuk lehetőleg egyforma méret...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű