20 dkg uborka, 20 dkg zöldpaprika, 1 póréhagyma, 15 dkg paradicsom, 2 evőkanál olaj, 20 dkg juhtúró.
A hámozott uborkát, zöldpaprikát, hagymát, paradicsomot karikára vágjuk, és annyira sózzuk, hogy levet ne igen engedjen. Majd hozzáadjuk az olajjal egyneművé dolgozott juhtúrót.
Mindent összeleverünk, 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő:A kukoricát lecsepegtetjük, egy nagy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sajtot. Egy kis tálba összekeverjük a joghurtot, majoznézt, mustárt, fűszereket, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 percA vajból, a lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük, kettévágjuk, a sárgájukat szitán, vagy szűrőn áttörjük, elkeverjük a besamellel és 5 dkg vajjal, ma...
Elkészítési idő: