20 dkg uborka, 20 dkg zöldpaprika, 1 póréhagyma, 15 dkg paradicsom, 2 evőkanál olaj, 20 dkg juhtúró.
A hámozott uborkát, zöldpaprikát, hagymát, paradicsomot karikára vágjuk, és annyira sózzuk, hogy levet ne igen engedjen. Majd hozzáadjuk az olajjal egyneművé dolgozott juhtúrót.
A hagymát felszeletelem, megsózva cukorral, borssal, tárkonyecettel ízesítem, és végül ráöntöm a tejfölt. Fél órát állni hagyom, hogy az ízek jó összeérjenek. Ízlés szerint tehetün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymagerezdeket nagyon finomra vágjuk. Megsózzuk, meglocsoljuk egy kávéskanál meleg vízzel, és 10 percig állni hagyjuk. A kígyóuborkát meghámozzuk, és egy finom reszelőn ler...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt és a brokkolit kisebb rózsákra szedjük, összeforgatjuk 3 ek olajjal, sózzuk, borsozzuk, tepsire rakjuk, és 200 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. A dresszing hozz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. A sonkát csíkokra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk.A lilahagymát a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű