20 dkg uborka, 20 dkg zöldpaprika, 1 póréhagyma, 15 dkg paradicsom, 2 evőkanál olaj, 20 dkg juhtúró.
A hámozott uborkát, zöldpaprikát, hagymát, paradicsomot karikára vágjuk, és annyira sózzuk, hogy levet ne igen engedjen. Majd hozzáadjuk az olajjal egyneművé dolgozott juhtúrót.
A kolbászt, a hagymát, a főtt tojásokat ledarálom vagy összeaprítom és összekeverem a többi hozzávalóval.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét és a körtét vékony szeletekre vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajban gyorsan kisütjük és félretesszük. A felszeletelt körtét a serpenyőbe tesszük, hozzádobjuk a k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesEgy tálra salátát teszünk, majd erre kerülnek a tekercsek. A sajtra hosszában franciasalátát teszünk, majd a két sarkát felhajtjuk és piros arannyal díszítjük. Ha vendég érkezik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolról levágjuk a rózsákat, falatnyi „virágokra” szedjük. Lobogó, sós vízbe dobjuk, addig főzzük, míg kissé megpuhul, de még harapható marad (5-8 perc, újraforrástól számítva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű