8 tojás
1 csokor medvehagyma
4 szál zöldhagyma
só
bors
olívaolaj
1 kanál tejföl
Az elkészítése roppant egyszerű: megfőztem 8 tojást keményre, megpucoltam és a reszelő nagy lyukán lereszeltem. Apróra vágtam egy csokor medvehagymát és 4 szál friss zöldhagymát is.
A hozzávalókat összekevertem, sóztam, borsoztam és annyi olívaolajat öntöttem hozzá, hogy kenhető legyen a massza (4-5 kanál). Végezetül hozzákevertem még egy kanál tejfölt is.
Sütőpapírral bélelt ( a sütőpapírt le lehet kenni vékonyan olajjal, hogy ne ragadjon oda a sajt) tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a res...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A csirkemájat megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A póréhagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Elkészítés: Felforrósítunk 3 evőkanál olajat, éppen csak...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA babot lemosom, olajon a hagymákat pirítom, paradicsomot, kakukkfű levélkéket, borsot, sót hozzákeverem. A babot is beleteszem, kissé átmelegítem, leveszem a tűzről és az egészet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA káposztát lereszeljük,vagy szép egyenletes,vékony csíkokra szeljük.Enyhén besózzuk és állni hagyjuk A hagymát felszeljük,dinszteljük olajon,a sóból kinyomott káposztát hozzá tes...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű