8 tojás
1 csokor medvehagyma
4 szál zöldhagyma
só
bors
olívaolaj
1 kanál tejföl
Az elkészítése roppant egyszerű: megfőztem 8 tojást keményre, megpucoltam és a reszelő nagy lyukán lereszeltem. Apróra vágtam egy csokor medvehagymát és 4 szál friss zöldhagymát is.
A hozzávalókat összekevertem, sóztam, borsoztam és annyi olívaolajat öntöttem hozzá, hogy kenhető legyen a massza (4-5 kanál). Végezetül hozzákevertem még egy kanál tejfölt is.
Elkészítése: A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln bissfest garen. Die Fleischwurst in kleine Würfel schneiden (bzw. die Würstchen in dünne Scheiben schneiden). Die hart gekochten Eier pellen und fein würfeln. Die Cornic...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot tésztaszűrőre tesszük, leöntjük forró vízzel, majd azonnal – hideg vízzel. Lehúzzuk a héját. A megtisztított paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a tojásokat keményre, majd utána hideg vízbe tesszük és megpucoljuk. Ketté vágjuk mindegyiket, a sárgájukat egy külön edénybe kanalazzuk. Minden mást adjunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű