1 csomag eisberg De luxe mix
20 dkg fehér szőlő
1 dl száraz fehérbor
1 db citrom
1 ek tökmagolaj
1 ek méz
3 ek extra szűz olívaolaj
só
őrölt bors
Előmelegített serpenyőben a szőlőt a mézzel alaposan átforrósítjuk.
Habverővel összekeverjük a citrom levét, a tökmagolajat, az olívaolajat és a fehérbort, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Egy tálba szórjuk a salátát, ráöntjük az öntetet, átforgatjuk, majd a tetejére halmozzuk a még meleg szőlőt.
A pulykamellet vágjuk fel kisebb kockákra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Ezután hagyjuk le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat, a nádcukrot és a borecetet alaposan elkeverem. Hozzáadom az apróra felvágott hagymát és ezt is alaposan elkeverem benne. Hozzáadom a gyalult zöldségeket, majd a majoné...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmosva, megtisztítva apróra vágjuk és az olajjal, valamint az ecettel jól összeforgatjuk egy edényben. A kefírt a fokhagymás öntettel összekeverjük, kicsit borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűПекинскую капусту шинкуем, складываем в салатник. Ветчину режем длинными полосочками . Куриное филе и ветчину нарезаем соломкой . Яичные блинчики нарезаем соломкой. Орехи измельч...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű