1 csomag eisberg De luxe mix
20 dkg fehér szőlő
1 dl száraz fehérbor
1 db citrom
1 ek tökmagolaj
1 ek méz
3 ek extra szűz olívaolaj
só
őrölt bors
Előmelegített serpenyőben a szőlőt a mézzel alaposan átforrósítjuk.
Habverővel összekeverjük a citrom levét, a tökmagolajat, az olívaolajat és a fehérbort, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Egy tálba szórjuk a salátát, ráöntjük az öntetet, átforgatjuk, majd a tetejére halmozzuk a még meleg szőlőt.
A fokhagymát zúzzuk össze, a vöröshagyma felét aprítsuk össze, kb. 2 evőkanálnyi vöröshagymára lesz szükség ekkora adaghoz. A tojást főzzük meg, felezzük el, vágjuk egészen apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZunächst den Couscous nach Packungsanweisung zubereiten. Dann mit etwas Olivenöl und dem Tomatenmark und dem Sambal Olek vermischen. Basilikum und die Gewürze und evtl Zitronensaft...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenyőmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük, és hagyjuk hűlni. A paradicsomokat megmossuk, ketté vágjuk. Egy edénybe elkavarjuk az ecettel, az olaj felével, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát vékonyan felcsíkozzuk, a tál alján elrendezzük, erre jön némi öntet. Erre jön a reszelt sárgarépa, és ismét öntet. Reszelt retek + öntet. Felszeletelt paprika + önte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű