2 közepes méretű cékla
2 evőkanál majonéz
2 evőkanák natúr joghurt
6 gerezd fokhagyma
só, bors
A céklát jól megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha megpuhult, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A majonézt, a joghurtot, a zúzott fokhagymát összekeverjük és a céklához adjuk, fűszerezzük. Legalább néhány órára hűtőbe tesszük, de az a legjobb, ha egy éjszakát pihen tálalás előtt.
A tésztát sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A zöldségféléket kis kockákra vágjuk. A kihűlt tésztát a majonézzel, a tejföllel és a zöldségekkel összekeverjük, ízlés szerintsózzuk,...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA tepertőt megdaráljuk, a lila hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát kinyomjuk, majd mustárral, pirospaprikával, margarinnal és a borssal összekeverjük, miközben kanalanként...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba a tojásokat beleütjük, hozzáadjuk a tejfölt, sót, őrölt borsot, az összezúzott fokhagymát és jól összekeverjük. A kenyér szeleteket félbe vágjuk, majd egyenként a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA reszelt répára ráöntjük a kifacsart gyümölcsök levét és a mézet Hozzáadjuk az olajat, sót, gyömbért, chillit. Mielőtt tálaljuk hűvös helyen hagyjuk összeérni az ízeket és kiss...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű