2 közepes méretű cékla
2 evőkanál majonéz
2 evőkanák natúr joghurt
6 gerezd fokhagyma
só, bors
A céklát jól megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha megpuhult, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A majonézt, a joghurtot, a zúzott fokhagymát összekeverjük és a céklához adjuk, fűszerezzük. Legalább néhány órára hűtőbe tesszük, de az a legjobb, ha egy éjszakát pihen tálalás előtt.
A hagymát kockára vágjuk. A kukoricát szűrőbe öntjük, hogy jól lecsöpögjön. A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük (majonéz, tejföl, bors, cukor, mustár, citromlé). Bele...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűHámozzuk meg a barackokat, majd készítsük el a dresszinget. A 2 ek. borecetet öntsük egy tálba, majd a jó minőségű olívaolajat hozzá locsoljuk. Gyorsan keverjük és sokáig keverjük...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, karikára vágjuk, és félretesszük. A tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk, félretesszük. a szebb karikákat külön rakjuk. A hagymákat kar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. A salátát apró darabokra tépkedjük, a sárgarépát, zeller nagylyukú reszelőn lereszeljük, az uborkát, paradicsomot, paprikát, újhag...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű