6 szelet kenyér
2 tojás
2 kk mustár
1 fej lilahagyma
3 kk kenősajt
2 ek ketchup
só, bors
A 2 tojást megfőztem, közben megpucoltam és felaprítottam a hagymát.
A tojást megpucoltam és egy nagyobb edényben villával összetörtem, majd belekevertem a felaprított hagymát, kenősajtot, mustárt, sót, borsot, végül pedig ketchupot. (apróra vágott füstölt kolbászt is lehet keverni bele, jó ízt ad) Fontos, hogy a massza ne legyen túl híg.
A tepsit kevés olajjal kikentem, majd a kenyérszeleteket a masszával megkentem, belehelyeztem a tepsibe és mehet is a sütőbe. Kb 20 percet lehet hagyni. Én egy kicsit megfeledkeztem róla, de ennek ellenére finom lett, nem sült oda.
Sonkás sajttekercs: a vajat/margarint a krémsajttal simára keverjük. Hozzáadjuk a két, villával összetört főtt tojást, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. A felaprított petrezselymet is...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesRöviden: A tojások szélesebbik felét a tetején feltörjük, a belsejüket kiöntjük, megtöltjük a töltelékkel, majd a felöntjük a zselés húslevessel és a tojástartóba állítva behűtjü...
Elkészítési idő: 1 1/2 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellfilé szeleteket meghintjük fűszersóval, és kicsit félretesszük. Az öntethez egy kis tálban a tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a fűsze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szilárd hozzávalókat borsó nagyságú kockákra vágjuk, a majonézt, tejfölt, borsot, mustárt, cukrot kikeverjük, majd belekeverjük az apróra vágott sajtokat, stb. Tetszés szerint m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű