25 dkg kukorica
2 db közepes alma
2,5 dl natúr joghurt
3 ek majonéz
egy kis darab füstölt sajt
1 ek mustár
só, bors
bazsalikom, majoranna, egy picike szerecsendió
(kicsi lilahagyma, aki szereti)
A kukoricát lecsepegtetjük, egy nagy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sajtot.
Egy kis tálba összekeverjük a joghurtot, majoznézt, mustárt, fűszereket, majd hozzáadjuk a sajtos kukoricához.
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk (aki szereti az tehet bele egy kis kockára vágott lilahagymát is), majd hozzáadjuk a többihez.
Összeforgatjuk és tálaljuk.
A paradicsomokat megmossuk, levágjuk a tetejüket. A belsejüket kikaparjuk, és egy tálba tesszük. 2. A meghámozott sárgarépát és a sajtot lereszeljük és a paradicsom húsához adjuk....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük. A zselatint 1 dl hideg vízben 30- 40 percig dagadni hagyjuk. Az...
Elkészítési idő: 30 perc+ 1 éjsz Nehézség: Könnyű60 dg zsenge hüvelyes zöldborsót fejtsünk ki, és sós-cukros vízzel felengedve főzzük puhára. Utána szűrjük le, és ha kihűlt, keverjük össze fél adag tartármártással. Hidegen tálalv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű