1 fej felkockázott káposzta
1 kockára vágott sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a...
Elkészítési idő: 30 percA hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajban, kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, megmosott, nagyobb darabokra vágott gombát, a paradicsompürét és a fűszereke...
Elkészítési idő:A csirkemellet a tejszínnel és a tojás fehérjével aprítógépben pépesítjük. A húspépbe keverjük a felkockázott paprikát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és a fokh...
Elkészítési idő: