menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 közepes fej főtt cékla, 10-15 dkg saját levében párolt gomba, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé vagy borecet, só, bors, mustár ízlés szerint, 1 kemény tojás összetörve, egy kevés finomra vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:


A céklát és a gombát felszeleteljük, és összekeverjük. A többi anyagból kikeverjük a mártást, és ráöntjük.

Gombás céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TOJÁSFASÍRT
TOJÁSFASÍRT

A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk és krumplinyomó segítségével áttörjük. Hozzáadjuk a vízben áztatott (én vegetát is szoktam rászórni) kinyomkodott zsemlét. Ráütjük a nyers tojást...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kálmán
Paradicsomos salsa
Paradicsomos salsa

A hozzá valókat összekeverem aprító géppel durvára 1 órára a hűtő szekrénybe hagyom össze érni.

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Spagettisaláta
Spagettisaláta

A bazsalikomot, az oregánót és a rozmaringot 1,5 dl vízben felforraljuk, majd hagyjuk hűlni. A spagetti tésztát kb. 10-12 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. Az almát, a hagymát, a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Joghurtos TAVASZI  SALÁTA
Joghurtos TAVASZI SALÁTA

Elkészítés: A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldségeket meghámozzuk és apróra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk