4 közepes fej főtt cékla, 10-15 dkg saját levében párolt gomba, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé vagy borecet, só, bors, mustár ízlés szerint, 1 kemény tojás összetörve, egy kevés finomra vágott petrezselyemzöld.
A céklát és a gombát felszeleteljük, és összekeverjük. A többi anyagból kikeverjük a mártást, és ráöntjük.
A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk és krumplinyomó segítségével áttörjük. Hozzáadjuk a vízben áztatott (én vegetát is szoktam rászórni) kinyomkodott zsemlét. Ráütjük a nyers tojást...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzá valókat összekeverem aprító géppel durvára 1 órára a hűtő szekrénybe hagyom össze érni.
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA bazsalikomot, az oregánót és a rozmaringot 1,5 dl vízben felforraljuk, majd hagyjuk hűlni. A spagetti tésztát kb. 10-12 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. Az almát, a hagymát, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldségeket meghámozzuk és apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű