4 közepes fej főtt cékla, 10-15 dkg saját levében párolt gomba, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé vagy borecet, só, bors, mustár ízlés szerint, 1 kemény tojás összetörve, egy kevés finomra vágott petrezselyemzöld.
A céklát és a gombát felszeleteljük, és összekeverjük. A többi anyagból kikeverjük a mártást, és ráöntjük.
csirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120...
Elkészítési idő: 40 min.A krumplit megpucolva, felkockázva, sós vízben megfőzöm. A tojásokat is keményre főzöm, lehűtöm, megpucolom, és szintén felkockázom. A lilahagymát megtisztítom, felaprítom. A...
Elkészítési idő: