6 főtt tojás
1/4 kígyóuborka
1 vöröshagyma
2 evőkanál majonéz
1 teáskanál mustár
kapor
só
bors
A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk.
Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk és lesózzuk, 10 percen át pihentetjük, majd kinyomkodjuk a levét és a tojáshoz kavarjuk. A hagymát is apróra szeleteljük és a tojáshoz adjuk.
A majonézbe keverjük a mustárt és tojáshoz keverjük, fűszerezzük és összekavarjuk.
Hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
Apróra vágjuk a zöldségeket, sajtot, összekeverjük. Állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegyaluljuk a káposztát és besózzuk, 30 perc múlva kinyomkodjuk a levét. Hozzá reszeljük a sárgarépát. A meghámozott narancsot felkarikázzuk, fűszerezzük és egy óráig állni hagyjuk...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KözepesÍGY KÉSZÍTSD EL Keverd össze az öntet hozzávalóit. Csíkozd fel nagyon vékonyan a kelkáposztát egy zöldséggyaluval vagy késsel. Vágd fel a retket és almát, reszeld le a répát és t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAburgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, és a krumplikat vékonyan felkarikázzuk. A lila- és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk. Kb. 1 liter cukr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű