menu

Családireceptkönyv.hu

Az én "Cézár" salim


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100g pirított szalonna
200g főtt mellehúsa (maradék)
30g parmezán
3 gerezd fokhagyma
2 szelet pirítós ( vagy piritott kockák )
1 fej zöld saláta
2 drb paradicsom
1/2 citrom leve ( a saláta levelekre )

Öntet :
1 ek majonéz
1 ek olaj ( oliva)

bors
pici mustár
1/2 citrom leve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csalamádé (frissen)
Csalamádé (frissen)

Az egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Virslisaláta (kenyérbe)
Virslisaláta (kenyérbe)

A tojásokat keményre főztem, hideg vízben kihűtöttem, megpucoltam. A virslit is megfőztem, alaposan lecsepegtettem és hűlni hagytam. Egy nagyobb tálba tettem a tejfölt és majonézz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Renáta
Tzatziki
Tzatziki

Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, sózom és állni hagyom. Kinyomkodom és a többi hozzávalóval összekeverem. Hűtőbe teszem 1 órára. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Majonézes krumplisaláta
Majonézes krumplisaláta

A krumplit héjastul megfőzöm, még forrón meghámozom, majd hagyom kihűlni. Felszeletelem, majd a többi alapanyagból kevert öntettel meglocsolom. Fogyasztás előtt néhány órán át lefe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk