Családireceptkönyv.hu

Az én "Cézár" salim


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100g pirított szalonna
200g főtt mellehúsa (maradék)
30g parmezán
3 gerezd fokhagyma
2 szelet pirítós ( vagy piritott kockák )
1 fej zöld saláta
2 drb paradicsom
1/2 citrom leve ( a saláta levelekre )

Öntet :
1 ek majonéz
1 ek olaj ( oliva)

bors
pici mustár
1/2 citrom leve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Paradicsomsaláta amaránttal
Paradicsomsaláta amaránttal

Az amarántot kb kétszerannyi vízben puhára főzzük (ha idő előtt elfogy a víz, pótoljuk). Felvágjuk a paradicsomot és a hagymát. Összekeverjük a hozzávalókat, ráöntjük az olajokat é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Bécsi krumplisaláta
Bécsi krumplisaláta

1. főzzük meg héjában a krumplit, majd pucoljuk meg és szeljük max. 0,5 cm vastag karikákra egy darab kivételével (!), tegyük a karikákat egy magas falú tálba 2. szeljük apróra a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gazdag tavaszi saláta omlett kockákkal
Gazdag tavaszi saláta omlett kockákkal

A spárgát 10 perc alatt roppanósra főzni, majd jeges vízbe tenni. Az omlettet vékonyra sütni, majd 1,5 cm kockákra vágni. Összeönteni a hozzávalókat, az öntettel meglocsolni....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réffy
Chilis céklasaláta
Chilis céklasaláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk