Családireceptkönyv.hu

Az én "Cézár" salim


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100g pirított szalonna
200g főtt mellehúsa (maradék)
30g parmezán
3 gerezd fokhagyma
2 szelet pirítós ( vagy piritott kockák )
1 fej zöld saláta
2 drb paradicsom
1/2 citrom leve ( a saláta levelekre )

Öntet :
1 ek majonéz
1 ek olaj ( oliva)

bors
pici mustár
1/2 citrom leve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSIRKEMÁJAS ROLÁD
CSIRKEMÁJAS ROLÁD

Az őzgerinc formát alufóliával kibéleljük , Zsemlét vizben kiáztatjuk kinyomkodjuk , fűszerezzük ,nyers felvert tojást, apróra vágott kápiát, petrezselymet , snidlinggel összekev...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Amerikai káposzta saláta
Amerikai káposzta saláta

Elkészítése: A káposztát,a sárgarépát, és a hagymát lereszeljük vékonyra. A majonézt és a többi hozzávalókat egy másik edényben összekeverjük, és rá öntjük a salátánkra. Jól össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Tonhalsaláta mozzarellával
Tonhalsaláta mozzarellával

A zöldségeket és a mozzarellát feldaraboljuk. Öntsünk rá egy evőkanálnyit a tonhalkonzerv olajából és forgassuk össze! Tegyük a tetejére a halat és frissen fogyaszthatjuk is!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Balzsamos epersaláta pisztáciával
Balzsamos epersaláta pisztáciával

Az epret forgasd össze egy pár csepp balzsamecettel: ez a lépés azért fontos, mert a balzsamecet kiemeli az eper ízét anélkül, hogy bármennyire is „ecetes” vagy savanykás lenne a v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk