100g pirított szalonna
200g főtt mellehúsa (maradék)
30g parmezán
3 gerezd fokhagyma
2 szelet pirítós ( vagy piritott kockák )
1 fej zöld saláta
2 drb paradicsom
1/2 citrom leve ( a saláta levelekre )
Öntet :
1 ek majonéz
1 ek olaj ( oliva)
só
bors
pici mustár
1/2 citrom leve
Az őzgerinc formát alufóliával kibéleljük , Zsemlét vizben kiáztatjuk kinyomkodjuk , fűszerezzük ,nyers felvert tojást, apróra vágott kápiát, petrezselymet , snidlinggel összekev...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A káposztát,a sárgarépát, és a hagymát lereszeljük vékonyra. A majonézt és a többi hozzávalókat egy másik edényben összekeverjük, és rá öntjük a salátánkra. Jól össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket és a mozzarellát feldaraboljuk. Öntsünk rá egy evőkanálnyit a tonhalkonzerv olajából és forgassuk össze! Tegyük a tetejére a halat és frissen fogyaszthatjuk is!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epret forgasd össze egy pár csepp balzsamecettel: ez a lépés azért fontos, mert a balzsamecet kiemeli az eper ízét anélkül, hogy bármennyire is „ecetes” vagy savanykás lenne a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű