1 kisebb fej káposzta
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
friss petrezselyemzöld
só, bors
1 teáskanál cukor
3 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
1 teáskanál édes mustár
A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.
A csirkemellet vágjuk csíkokra, és kevés olajon pirítsuk meg, fűszersóval. A jégsalátát tépkedjük össze, majd alaposan keverjük el a frissen facsart citromlével és olívaolajjal. R...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót enyhén sózott, forrásban lévő vízbe teszem. Kb. 10 perc alatt puhára főzöm, leszűröm, és kihűtöm. A majonézt ízesítem a porcukorral, fél citrom levével, alaposan kike...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűReszeljük le a burgonyákat, majd tegyük bele egy kivajazott tepsibe. Sózzuk, borsozzuk meg, és a fűszereket se felejtsük el. Egy edénybe tegyünk bele némi olvasztott vajat, majd ke...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral. Citrommal, sóval ízesítjük. Hozzákeverjük a jól lecsöpögtetett lencsét. A tojást megfőzzük, hideg vízben kihűtjük és felszelet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű