ízlés szerint só
1 szelet kenyér
10 szem koktélparadicsom
1 pohár joghurt
8 db nagy levél jégsaláta
1 ek. majonéz
20 szem olívabogyó
2 tk. mustár
1 tk. aprított kapor
10 dkg kígyóuborka
2 ek. aprított petrezselyem
2 gerezd préselt fokhagyma
15 dkg tonhalkonzerv
A jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval.
A kenyérszelet mindkét oldalát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd vékony hasábokra vágjuk és a salátához keverjük, végül rámorzsoljuk a lecsöpögtetett tonhalat is.
Az öntethez valókat alaposan kikeverjük és tálalás előtt a saláta tetejére csurgatjuk.
Die Nudeln wie gewohnt kochen. Dann alle Zutaten mit einander vermengen und nach Bedarf mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver würzen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMehet még hozzá petrezselyem Körözöttel, túróval is lehet tölteni a paprikát.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNatúr sült hús mellé készült ezt a csípős majonézes saláta. Gyerekeim nagy kukorica rajongók így a maradék tárolásáról nem kellet gondoskodnom A nedves hozzávalókból és a fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzöm (én 2 személyre kb. 200 g-t főztem).A fél csirkemellet felkockázom, megfűszerezem (csirkesült fűszerkeverék, pár csipetnyi só, pár csipetnyi bors, 1 gerezd felap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű