2 nagyobb cukkini
3 tojás
zabliszt
apróbb szemű zabpehely
só
Karikázd vagy vágd hosszanti lapokra a cukkinit. Panírozd (zabliszt – tojás – zabpehely) és forró olívaolajban süsd ki.
A végén csöpögtesd le. Én a tojásba teszem a sót, de sózhatod utólag is. A liszt miatt csak ebédre ajánlom és CHtartalma
miatt nem muszáj hozzá a rizs. Kefírbe mártogatva is nagyon finom.
Egy bevonatos serpenyőbe öntünk egy kanál olajat, és amikor már forró, rászórjuk a csicseriborsó lisztet. Picit megsózzuk. Hasonló módon pirítjuk le, mint a prézlit mondjuk egy go...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A halványított, azaz fehér spárgát a fejétől a szárvég felé haladva hámozzuk meg. A zöldspárgát egyáltalán nem, vagy csak az alsó 1/3 részét kell meghámozni. 2. A spárgasípo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit mossuk, durvára reszeljük, megszórjuk sóval, és hagyjuk kb. 1-2 órát a hűtőben állni, majd egy szűrőbe tesszük, és jól kinyomkodjuk. A hagymát apróra vágjuk, a fetát el...
Elkészítési idő: 19 perc Nehézség: KönnyűA krumplit felkockázzuk és enyhén sós vízben megfőzzük. A hagymát kevés olívaolajon puhára pirítjuk, hozzáadjuk a krumplihoz és leszűrjük. A brokkolit rózsáira szedjük, kb 5-6 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű