2 nagyobb cukkini
3 tojás
zabliszt
apróbb szemű zabpehely
só
Karikázd vagy vágd hosszanti lapokra a cukkinit. Panírozd (zabliszt – tojás – zabpehely) és forró olívaolajban süsd ki.
A végén csöpögtesd le. Én a tojásba teszem a sót, de sózhatod utólag is. A liszt miatt csak ebédre ajánlom és CHtartalma
miatt nem muszáj hozzá a rizs. Kefírbe mártogatva is nagyon finom.
Keverjük össze a túrót a tojás sárgájával és a zabkorpával, keverjünk hozzá ízlés szerint eritritolt, majd jól dolgozzuk össze az egészet. Verjük kemény habbá a tojások fehérjét, m...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűHázi mértékegységek súlya.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat sós vízben, puhára főzzük, megpucoljuk, majd pépesre törjük. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, az összes hozzávalóból masszát gyúrunk, golyókat formálunk, z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt szétszedem, megmosom, és sós vízben megfőzöm. Leszűröm, krumplinyomóval összetöröm, és hagyom kihűlni. Elkészítem hozzá a majonézt: 1 tojáshoz 1 dl olajat keverés közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű