6 db tojás + 2 db tojásfehérje
3 evőkanál tejpor
6 evőkanál túró
pár csepp Lovely Sweet édesítőszer
1 1/2 evőkanál cukor nélkül készült majonéz
1/2 teáskanál sütőpor
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/4 teáskanál fokhagymapor vagy bármilyen szárított fűszer
só, ízlés szerint
1 csipet teáskanál bors
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, tedd a rácsot középre. Két közepes tepsit bélelj ki sütőpapírral.
2. Az összes tojásfehérjét verd kemény habbá egy csipet sóval, majd óvatosan forgasd bele a majonézt és a túrót.
3. Végül óvatosan keverd össze a többi hozzávalóval és evőkanállal készíts 6-6 halmot a tepsikbe.
4. Kb. 20 perc alatt lesz kész.
5. A kisült bucikat hagyd pihenni 5 percig. Kihűlés után egyesével csomagold be és hideg helyen tárold. Akár le is fagyaszthatod!
A leveles tésztát szobahőmérsékleten olvaszd ki körülbelül 50 perc alatt. Lisztezett felületen nyújtsd ki egy-két milliméteresre. Tégy fel forrni egy deci tejszínt, add hozzá a dió...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA túrós batyu elkészítéséhez a tésztát kiterítjük, és 6 egyenlő részre vágjuk. A túrót egy tálba tesszük, hozzáadjuk az apró kockákra vágott barackot, a tejfölt és a porcukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz tésztát összegyúrod..ehhez nem kell profi szakácsnak lenned.. Papirból kúpokat készítesz, ahogy a képen van.. és bevonod alufóliával, és tészta hengereket rátekered.. A felvert...
Elkészítési idő: kb 40-50p Nehézség: Közepes