2 csomag vaníliás pudingport,
2 evőkanál xillittel,
1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk
7 dl tejjel ( lehet növényivel),
20 dkg Vénusz margarin
3-4 dl keményre felvert tejszínn
2 csomag vaníliás pudingport, 2 evőkanál xillittel, 1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk 7 dl tejjel ( lehet növényivel),
Ha kihűlt 20 dkg Vénusz margarinnal kikeverjük VAGY
3-4 dl keményre felvert tejszínnel kikeverjük.
A csokisat dúsíthatjuk csokireszelékkel( diabetikussal)
A karamellásat karamell darabokkal ( diabetikussal)
A vajat morzsoljuk el a liszttel, a cukorral és a tojássárgájákkal, majd annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Fóliába csomagolva tegyük be a hűtőbe,...
Elkészítési idő:Elkészítés: 1. Két őzgerinc formát kivajazok, belisztezek. A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd két részre osztom, és kibélelem vele az őzgerinc formákat. Nem baj, ha a tészta l...
Elkészítési idő: 2 óra