2 csomag vaníliás pudingport,
2 evőkanál xillittel,
1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk
7 dl tejjel ( lehet növényivel),
20 dkg Vénusz margarin
3-4 dl keményre felvert tejszínn
2 csomag vaníliás pudingport, 2 evőkanál xillittel, 1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk 7 dl tejjel ( lehet növényivel),
Ha kihűlt 20 dkg Vénusz margarinnal kikeverjük VAGY
3-4 dl keményre felvert tejszínnel kikeverjük.
A csokisat dúsíthatjuk csokireszelékkel( diabetikussal)
A karamellásat karamell darabokkal ( diabetikussal)
Kezdésnek főzz egy kávét, érdemes erőset készítened, úgy az igazi, ha elkészült, add hozzá a bort, és tedd félre egy kicsit hűlni. A tojásokat válaszd ketté, fehérjéből négyre lesz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tejben a cukrot addig főzzük, míg elolvad. Ezután felváltva adagoljuk apránként a lisztet, folyamatos keverés mellett. Puffogás után takarékon 1-2 percig még főzzük. Hozzákeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsolunk a vajjal, hozzáadjuk a porcukrot, szódabikarbónát, tojást, a mézet a tejföllel jól kidolgozott tésztát készítünk. 4 részre osztjuk, 30 percig pihentetjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa tetejére a csokimázhoz: 3 kanál vajat,3 kanál kakaót és 3 kanál cukrot vagy mézet, olvadásig melegítjük, de nem főzzük mert kicsapódik, kis hülés után a krémesre öntjük, dermedés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű