6 kg káposzta
2kg paprika
1kg hagyma
répa ízlés szerint
1/2 l ecet
75 dkg cukor
1 cs DEKO átszitálva
1 kk borkénpor
24 órát állni hagyjuk...
Az almát meghámozva mérjük. Hámozásnál ügyeljünk, hogy ne barnuljon, hiszen sokkal szebb ha szép világos marad. A gyerekek is szívesebben fogyasztják úgy. Ahhoz pedig hogy megőri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megmostam, meghámoztam, kockára vágtam, egy kis vízzel összeturmixoltam , a ringlót megmostam, kimagoztam, megfeleztem és az összes gyümölcsöt egy magas falú fazék összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virágokról gondosan leszedegetett szirmokat alaposan megmossuk. A tisztára mosott szirmokat egy fazékba szórjuk, a vizet ráöntjük, majd az egészet felforraljuk és forrástól számí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű