menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 kg káposzta
2kg paprika
1kg hagyma
répa ízlés szerint

1/2 l ecet
75 dkg cukor
1 cs DEKO átszitálva
1 kk borkénpor

Elkészítés:


24 órát állni hagyjuk...

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
EPERBEFŐTT
EPERBEFŐTT

A gyümölcsöt belerakom a sterilizált üvegbe, teszek rá egy nagy kanál cukrot, az eper édességétől függően, egy fél kávéskanál citromsavat, hogy megmaradjon a színe...felöntöm hideg...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bodzabogyó lekvár
Bodzabogyó lekvár

Vödör széléhez csapod a bodzatányért,csak az érett bogyó megy a vödörbe,így haladós. Átmosod,forralod. Én botmixerrel átszaladok rajta,átszűröm,így a leggyorsabb szerintem. Cukor v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lekvár eper fehér csokoládés
Lekvár eper fehér csokoládés

A megtisztított epret, a nyírfacukrot és a dzsemfixet öntsük egy főzőedénybe. (A legjobb, ha van egy olyan lábosunk, amit csak erre használunk). Facsarjuk rá a fél citrom levét, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Susan
Konyakos -fehér rumos meggy
Konyakos -fehér rumos meggy

Ildikó Győri Te hogy csinálod? Gondolom, nem hőkezeled Te sem? Irénke Kovács Ezt nyersen tartositja a konyak es a rum Susan Martin-Cserépi Csak raontod a rumot az uvegb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk