6 tojás sárgáját 6ek. porcukorral habosra keverjük. 10dkg olvasztott Ramát csurgatunk bele és ezzel is összedolgozzuk. 6ek. lisztet,1/2cs.sütőport és 2ek.kakaót keverünk bele. Végül a 6 tojás keményre vert habját is óvatosan hozzá adjuk. Sütni.
Krém: 1cs.vanília pudingport 3dl. tejben 10dkg.porcukorral sűrűre főzzük és kihűtjük. 20dkg. Ramát 20dkg. porcukorral habosra keverjük és 50dkg kiolvasztott gesztenyemasszát és jó bőven rumot adunk hozzá. Végül a hideg pudingot is belekeverjük. Ezt a piskótára kenjük. 1/2 liter Hullalát felverünk és a tetejére simítjuk. A tetejét kakaóporral hintsük meg.
Elektromos habverővel felvertem a tojást a sóval, jó habosra, lassan hozzá adagoltam a forró vizet, majd a kefirt, közben tovább habosítottam. Egy mélyebb edénybe szitáltam a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót összekeverjük, amjd félretesszük. 2. A túrót robotgéppel átkeverjük, hogy krémesebb legyen, majd hozzákeverjük egyenként a tojásokat. M...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A friss, szobahőmérsékletű tojásfehérjét egy csipet sóval, vízgőz felett, a robotgép legkisebb fokozatán kezdjük el felverni. Szitáljuk hozzá a porcukrot, és folyamatosan, megál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a reszelt hagymával kikavarjuk. A lisztet a tojással és a vajjal összedolgozzuk. A sajtokat lereszeljük és a tésztához adjuk, sózzuk és meggyúrjuk. A tésztát lisztezett fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű