6 tojás sárgáját 6ek. porcukorral habosra keverjük. 10dkg olvasztott Ramát csurgatunk bele és ezzel is összedolgozzuk. 6ek. lisztet,1/2cs.sütőport és 2ek.kakaót keverünk bele. Végül a 6 tojás keményre vert habját is óvatosan hozzá adjuk. Sütni.
Krém: 1cs.vanília pudingport 3dl. tejben 10dkg.porcukorral sűrűre főzzük és kihűtjük. 20dkg. Ramát 20dkg. porcukorral habosra keverjük és 50dkg kiolvasztott gesztenyemasszát és jó bőven rumot adunk hozzá. Végül a hideg pudingot is belekeverjük. Ezt a piskótára kenjük. 1/2 liter Hullalát felverünk és a tetejére simítjuk. A tetejét kakaóporral hintsük meg.
lkészítése: A tészta hozzávalóit kevés tejjel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható legyen. 4 részre osztjuk, és lapokat sütünk. A krémhez a tejben simára keverjük a lisztet, és felf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingokat a tejjel és a cukorral a leírás szerint megfőzöm, kihűtöm. A zselatint feloldom, a tejszínt felverem és a zselatinnal együtt belekeverem a pudingba. Egy sor kekszet...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből a porcukorral nagyon kemény habot verünk. Ez eltart egy ideig, de így nagyon jó tartású lesz a tojáshab. 2. A sárgáját kikeverjük a tej...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElőször megmossuk és megtisztítjuk az epret Néhányat félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk néhány kisebb szeletre. A sajtkrémet a porcukorral elkeverjük és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű