• 1 édesburgonya, nagyon vékony hasábra vágva
• 1/2 teáskanál barnacukor
• 1/2 teáskanál fahéj
• Felolvasztott vaj
• Előmelegítjük a sütőt úgy 190 °C-ra.
• Befújjuk a sütőpapírt és egy rétegben ráhelyezzük a hasábburgonyát. Finoman megkenjük olvasztott vajjal.
• Úgy 7 percen keresztül sütjük, míg el nem kezdenek barnulni, majd a másik oldalukra fordítjuk őket és újabb 7-10 percen keresztül sütjük.
• Kivesszük a burgonyát a sütőből, majd megszórjuk fahéjjal és barnacukorral is. A továbbiakban átszórjuk egy tálba és megkeverjük, hogy teljesen be legyenek vonva. És Voilá: már tálalhatjuk is!
Így használd a hozzávalókat: Az olaj kivételével mehet minden a turmixba / botmixer poharába, kapcsold be a gépet, keverd krémesre a masszát és apránként add hozzá az olajat. Mixe...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tököt meghámozzuk, kettévágjuk, a magját kikaparjuk, és a húsát felkockázzuk. A gombát felkockázzuk vagy közepes cikkekre szeljük. A feldarabolt tököt és gombát egy tálban összek...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElőször készítsük el a rizst: tegyük egy lábasba a rizst, öntsük fel a vízzel, sózzuk meg, és tegyük fel melegedni a tűzhelyre. Ha felforrt, keverjünk rajta párat villával, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes