1 tojás
3 evőkanál főtt barnarizs
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
1 teáskanál light margarin
A barnarizshez kétszeres mennyiségű vizet adj, majd főzd meg. Adagold a habosra vert tojáshoz a főtt barnarizst, a csokor apróra vágott petrezselyemzöldet és a vajat. Kevés olajon pirítsd meg a lepényeket.
A padlizsánokat mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Szeleteld fel tetszés szerint fél centi vastagra. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit spirálozóval spagettitészta alakúvá varázsoljuk. Serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleforgatjuk a tésztát. Fűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg át nem forrósodot...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűMossuk meg az almát, negyedeljük, majd távolítsuk el a magját. Vágjuk apró kockákra. Pucoljuk meg a mogyoróhagymát, és vágjuk vékony szeletekre. Az alma 1/3-hoz keverjünk hozzá 1-...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű