Családireceptkönyv.hu

Kapros túróval, olívabogyóval töltött haltörzsek


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


A haltörzsek hasi részét felhasítottam, a gerincét éles késsel kimetszettem.
Fűszerkeveréket készítettem :
1 mokkáskanálnyi fűszerekből ( tengeri só, szárított fokhagyma, szárított kaporlevél, curry, szegfűszeg, bors, kurkuma, chilli, koriander, édeskömény, rozmaring, borókabogyó, bazsalikom), amit jól összekevertem és ezzel dörzsöltem be a haltörzseket.
A túrót villával összetörtem, sóztam, fehér borsoztam, aprított kaporlevelet és negyedekbe vágott, kimagozott olívabogyót adtam hozzá.
A hasüreget ezzel a keverékkel töltöttem ki.
Visszaigazítottam eredeti alakjára, beirdaltam és paprikás lisztbe jól megforgattam.
Bő, forró olajban szép pirosra sütöttem.
Kapros, vajas burgonyapürével tálaltam.
Tartármártást is kínáltam hozzá.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
CITROMOS HAL FŐTT KRUMPLIVAL
CITROMOS HAL FŐTT KRUMPLIVAL

halat befűszerezzük és megtöltjük a citrom karikákkal majd alufóliába csavarjuk és tepsibe tesszük és Megsütjük.....175 fokon 20 percig. a krumplit megpucoljuk és sós vízben megfő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Sándor
Fokhagymás tejszínes feketekagyló
Fokhagymás tejszínes feketekagyló

1. Felaprítom a zöldségeket: a zellert vékony karikákra, a hagymát vékony szeletekre, a fokhagymát apró darabokra. 2. Közepes lángon megolvasztom a vajat, rádobom a zöldségeket és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Makrélamártogató
Makrélamártogató

Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe, és krémesítsd. Ízlés szerint adhatsz hozzá pár csepp citromlevet is. Hűtsd be a makrélakrémet min. 10 percre.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk