tetszés szerinti mennyiségben natúr tonhal - lehet mirelit
kevés olívaolaj
citrom
friss zöldségek, minden mennyiségben - kerüld a hüvelyes zöldségeket és a gombát
friss citrom leve
olívaolaj
Alaposan hevítsd fel az olajat, majd hirtelen süsd át a tonhal mindkét felét. Egy-két percnél tovább semmiképp se süsd egy-egy oldalát. Ha kész, még tálalás előtt csorgass rá friss citromlevet. Pirítsd meg a tonhalat az olajon, és szórj rá borsot. Csepegtess rá citromlevet, és szórj rá egy keveset a friss fűszerekből tálalás előtt.
Kockázd fel a friss zöldségeket - legjobb a paprika, a paradicsom, az uborka, a sárgarépa, a káposzta, a zeller -, és öntsd nyakon olívaolaj és friss citrom levének keverékével.
A pórét és a lazacot apróra vágom.Elkeverem a sajtkrémmel,mustárral,citromlével,fűszerekkel.Néhány órára hűtőbe teszem.Pirított kenyér-vagy bagettszeletekkel kínálom.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bőrös halfilék fél órát érlelődtek a finom páclében, mialatt a köretet is előkészítettem. 3-3 perc grillezés kellett a lazacszeletek mindkét oldalának, míg a megtisztított, a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pisztráng hasát megtöltjük a zöldfűszerekkel, pirosra sütjük, megfordítva is. Burgonyát héjastól megsütjük, majd lassú tűzön a cikk burgonyát megpuhítjuk. Vinaigrette: egy kis f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKéses aprítóban kikeverem a halat a hagymával Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat Hűtőbe teszem, pár órára
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű