Kitűnő előételnek, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető.
Hozzávalók:
1 kg padlizsán,
1 nagy fej vöröshagyma,
200g majonéz,
só,
bors ízlés szerint
A padlizsánt faszénparázson jól megsütjük (készülhet sütőben is), megpucoljuk és apróra felvágjuk. Ezután a padlizsánt hagyjuk kihűlni, majd a vöröshagymával , majonézzel, sóval, borssal alaposan kikeverjük. Kenjük kenyérre.
Kitűnő előételnek, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető.
A zöldséget megmossuk, tisztítjuk. A paprikát csíkokra, a padlizsánt és a cukkinit kockákra, a paradicsomot nyolcba vágjuk. A hagymát és a fokhagymát meghántjuk. A hagymát vékony...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paprikákat jól megmostam, félbevágtam, kiszedtem a magházat és a magokat, vágott felükkel lefelé alufóliára fektettem őket, meglocsoltam egy kis olívaolajjal, majd sütőben 180°C-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMikor besűrűsödött,nedves kézzel golyókat formázni.Kókuszolajjal lekent sütőpapírra rakni. Előmelegített sütőben 175 fokon, 20 percig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel. 2Szedd szét a karikákat. 3Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű