Kitűnő előételnek, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető.
Hozzávalók:
1 kg padlizsán,
1 nagy fej vöröshagyma,
200g majonéz,
só,
bors ízlés szerint
A padlizsánt faszénparázson jól megsütjük (készülhet sütőben is), megpucoljuk és apróra felvágjuk. Ezután a padlizsánt hagyjuk kihűlni, majd a vöröshagymával , majonézzel, sóval, borssal alaposan kikeverjük. Kenjük kenyérre.
Kitűnő előételnek, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető.
Az apróra tördelt spagettit sós vízben kifőzzük. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, a darált sonkát és a nagyon apró kockákra vágott sajtot. B...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűzabpelyhet 3 ek sziruppal és a kókuszolajjal összedolgozzuk, és belelapítjuk egy 20x30-as tepsi aljába. A mogyoróvajat a kókusztejszínnel és 3 evőkanál agave sziruppal jól összedo...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűGolyókhoz: A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű