500 g gomba, 100 g reszelt sajt, 1 csomó zöldpetrezselyem, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 2 tojás, bors, só, olaj.
A ledarált tönköket olajon, hagymával, vágott zöldpetrezselyemmel, borssal, sóval megpároljuk, míg a leve elfő, és egy kicsit megpirul. A tűzről levéve 1 nyers és egy apróra vágott főtt tojást keverünk hozzá. A gombakalapokat a lemezeikkel felfelé tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a tölteléket, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben mérsékelten megsütjük. Petrezselymes rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Elkészítés: A nyers krumplit nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, fűszerezzük, és annyi liszttel keverjük össze, hogy kicsit sűrűbb palacsintatésztaszerű masszát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelanzani waschen und in Scheiben schneiden. Scheiben salzen und bei Seite stellen. Frühlingszwiebeln fein hacken, Tomaten in kleine Stücke schneiden und mit den Zwiebeln, dem ausg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA torzsájától megtisztított vörös káposztát vékony csíkokra vágjuk, az elnegyedelt almát vékony szeletekre vágjuk, a hagymát pedig felkockázzuk. Mély teflonserpenyőben az olajat fe...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk és héjastól lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük és hagyjuk állni kb. 20 percet. A levet eresztett cukkinit kicsavarjuk. Hozzáadjuk a tojást, a reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes