- 1 fej karfiol
- 1 tojás
- 1/2 tk só
- pici olaj
- zsírszegény sajt
A karfiolt lereszeljük, 7 percre mikróba tesszük. Tiszta konyharuhán átnyomjuk a levét. Hozzákeverjük a tojást és a sót. Egy tepsit zsírpapírral kibélelünk, nagyon vékonyan kikenjük olajjal. A masszából két egyforma téglalapot formázunk. 230° 15 perc a sütőben. Fél evőkanál olajat teszünk a grill serpenyőbe, beletesszük a két téglalapot, az egyikre sajtot teszünk. 4 perc után a sajtos részre rátesszük a sajt nélkülit, sütő lapáttal nyomva sütjük még egy kicsit.
Az avokádót kettévágjuk, eltávolítjuk a magját és kiskanállal kicsi nagyobb mélyedést készítünk a tölteléknek, de épp csak egy keveset veszünk ki az avokádó húsából. A fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt meghámozzuk, kettévágjuk, a magját kikaparjuk, és a húsát felkockázzuk. A gombát felkockázzuk vagy közepes cikkekre szeljük. A feldarabolt tököt és gombát egy tálban összek...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűPadlizsánokat bevagdosom úgy hogy legyezőszerűen ki tudjam nyitni, közé paradicsomot és mozzarellát teszek, Himalája só,bors, oregáno, bazsalikom, pofonöntőm olívaolajjal,majd előm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit hámozzuk, magjait kikaparjuk, és lereszeljük nagylyukú reszelőn. A hagymát is hozzáreszeljük, beleütjük a tojást. A fokhagymát belereszeljük, a petrezselyemzöldet kicsir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű